Τρολάρισμα της Βούλας Παπαχρήστου στον Χατζηγεωργίου, με το «Χιτσκοκικό φινάλε»! (video)

Η Βούλα Παπαχρήστου ήταν σε εύθυμη διάθεση μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου

Η Βούλα Παπαχρήστου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και έκανε δηλώσεις στο Δημήτρη Χατζηγεωργίου και στην ΕΡΤ:

«Ημουν σε φοβερή κατάσταση. Ήρθα εδώ και ήξερα πως μπορώ να κάνω εξαιρετική εμφάνιση. Πριν τον τραυματισμό έδειχνα σε θέση να κυνηγήσω άλματα πάνω από τα 14,80 μέτρα. Δεν πειράζει αυτά μπορούν να περιμένουν τώρα τον ανοιχτό»

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαι βαθιά συγκινημένη που κατάφερα να πετύχω το στόχο μου. Με τον προπονητή μου δουλέψαμε σκληρά αυτό το διάστημα για να καταφέρουμε να είμαστε εδώ και ανταγωνιστικοί. Δεν θα ερχόμουν αν δεν ήμουν σε θέση να κατακτήσω μετάλλιο. Είναι σημαντικό που παραμείναμε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Θέλω να ευχαριστήσω, τον προπονητή μου, την ομοσπονδία μου που είναι δίπλα μου, την φυσιοθεραπεύτρια Ελισάβετ Αναστασάκη, τον γιατρό της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα, και όλους όσοι ήταν δίπλα μου αυτό το διάστημα»

Επίσης η Παπαχρήστου στάθηκε και στο επίπεδο του τελικού:

«Ηταν πραγματικά υψηλό, δεδομένο ότι ο αγώνας έγινε πρωί και έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, που κατάφερα να πετύχω σήμερα το ατομικό μου ρεκόρ, που κράταγε δέκα χρόνια, από το Ευρωπαϊκό του Τορίνο».

Βέβαια η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρισκόταν σε τόσο εύθυμη κατάσταση που δεν παρέλειψε να τρολάρει και τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου. Μεταξύ άλλων η Βούλα Παπαχρήστου είπε αστειευόμενη πως το Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου είχε "χιτσκοκικό φινάλε" θέλοντας να πειράξει τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ για τη γνωστή φράση που χρησιμοποιεί.

Δείτε το βίντεο: