Πρωτοφανές περιστατικο: Έδωσε σε άστεγο την κάρτα του να σηκώσει όσα χρήματα θέλει! (video)

Αυτά συμβαίνουν πολύ σπάνια

Ένα απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο Νιούκαστλ της Μεγάλης Βρετανίας κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς η απόφαση ενός άντρα να δώσει κάρτα ανάληψης χρημάτων σε έναν άστεγο για να σηκώσει όσα χρήματα επιθυμούσε εκείνος, έχει γίνει παγκόσμιο viral.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τζακ Φάντα, ένας εργάτης οικοδομής από την πόλη των ανθρακωρύχων έκανε το διάλειμμά του σε κατάστημα εστίασης κοντά στο κλαμπ όπου εργαζόταν.

Λίγο παραπέρα βρισκόταν μία παρέα νεαρών, οι οποίοι απολάμβαναν τα ποτά τους, όταν ένας άστεγος άντρας τους πλησίασε, ζητώντας τους χρήματα για να αγοράσει τρόφιμα.

Αρχικά, οι περισσότεροι από τους νεαρούς δίστασαν στη θέα του άστεγου, όμως όλα άλλαξαν όταν ένας από αυτούς, έδωσε την κάρτα ανάληψης της τράπεζας και τον κωδικό PIN του, λέγοντάς του να σηκώσει όσα χρήματα ήθελε από κοντινό ΑΤΜ.

Ο Φάντα δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του βλέποντας τον άστεγο να απομακρύνεται με την κάρτα και το PIN του γενναιόδωρου νεαρού, αρχίζοντας να καταγράφει το σκηνικό με το κινητό του τηλέφωνο, όμως όσα ακολούθησαν έκαναν την έκπληξή του ακόμη μεγαλύτερη.

Πιο συγκεκριμένα, λίγα λεπτά αργότερα, ο ίδιος άστεγος επέστρεψε στο σημείο που καθόταν η παρέα των νεαρών, έχοντας ανά χείρας ένα χαρτονόμισμα των 20 λιρών αλλά και την απόδειξη της ανάληψης από το ΑΤΜ, ενώ στη συνέχεια παρέδωσε την κάρτα στον κάτοχό της κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ευχαριστώντας τον νεαρό άγνωστο συμπολίτη του για την γενναιόδωρη πράξη του.

Όπως καταλαβαίνετε οι φωτογραφίες δεν άργησαν να διαδοθούν στο διαδίκτυο και να γίνουν viral!