Ο 18χρονος που ετοιμάζεται να παντρευτεί τη μητέρα του καλύτερού του φίλου (video)

Αυτός είναι έρωτας...

Οι παλιοί θα θυμόνται ένα τραγούδι από τα Ημισκούμπρια, που είχε θέμα τη μητέρα της κοπέλας. Αυτή τη φορά η ιστορία είναι πραγματική και έχει θέμα τη μητέρα του κολλητού!

Ένας 18χρονος στις ΗΠΑ, ετοιμάζεται να παντρευτεί την κατά 21 χρόνια μεγαλύτερή μητέρα του φίλου του.

«Δεν είχα ιδέα για τον Chase ή για τα συναισθήματά μου για αυτόν πριν με φιλήσει. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμένα, αλλά από τότε είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι», είπε η 39χρονη.

Όσον αφορά το τί έγινε στη συνέχεια; «Έχω όμως τρία παιδιά και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σιγουρευτώ πως δεν έχουν πρόβλημα. Αποτελούσε προτεραιότητα για εμένα αυτό.

Κανένα όμως από αυτά δεν έδειξε να ενοχλείται. Όταν το είπε στον Jaice ήταν ΟΚ και ακόμα είναι πολύ φίλοι με τον Chase».

Πλέον, η σχέση τους αναμένεται να επισημοποιηθεί, καθώς η Jaimee περιμένει την έκδοση του διαζυγίου από τον πρώτο της γάμο, προκειμένου να κάνει παντρευτεί το νέο μεγάλο της έρωτα.

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή οτι ήθελα να την παντρευτώ», είπε ο 18χρονος, ο οποίος συμπλήρωσε: «Είναι πολλά τα πράγματα που μου αρέσουν πάνω της. Έχει αίσθηση του χιούμορ, με προτρέπει να κάνω πράγματα και άλλα πολλά...»

«Είμαστε ακόμα καλύτεροι φίλοι, παίζουμε videogames και βγαίνουμε έξω μαζί. Ευτυχώς η σχέση τους δεν έχει επηρεάσει την φιλία μας.»