Έβαλε παλιά απόδειξη σε τάπερ - Μόλις δείτε γιατί θα το κάνετε αμέσως (video)

Τρομερό κόλπο!

Σίγουρα όλοι όσοι χρησιμοποιείτε τάπερ, είτε για να πάρετε φαγητό μαζί σας στην δουλειά, είτε για να αποθηκεύσετε αυτά που έχετε ετοιμάσει στο ψυγείο σας, θα έχετε διαπιστώσει πως μετά την κατανάλωση, το τάπερ διατηρεί μία μικρή... μυρωδιά.

Ο λόγος έχει να κάνει με το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το τάπερ, καθώς πρόκειται για πορώδες πλαστικό, το οποίο απορροφά την μυρωδιά από το φαγητό που έχει αποθηκευτεί νωρίτερα. Έτσι, η καθαριότητά του γίνεται λίγο πιο δύσκολη.

Ωστόσο, υπάρχει ένα τρομερό κόλπο που θα σας βοηθήσει να απομακρύνεται την μυρωδιά που έχουν τα τάπερ μετά από την χρήση. Και δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα, μια και τα υλικά αυτά τα έχετε όλοι στο σπίτι σας.

Συγκεκριμένα, αυτό που θα χρειαστείτε είναι μία παλιά απόδειξη ή ένα κομμάτι εφημερίδας ή ένα χαρτί τετραδίου. Ότι σας βρίσκεται πρόχειρο. Μόλις πλύνετε το τάπερ με σαπούνι και νερό, το καθαρίζετε και στην συνέχεια αφήνετε μέσα το κομμάτι με το χαρτί.

Κλείνετε το καπάκι για περίπου μισή ώρα και στην συνέχεια το αφαιρείτε από μέσα και θα έχετε ένα καθαρό και συνάμα άοσμο τάπερ. Πρόκειται για ένα εύκολο κόλπο.

Δείτε...

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube