Η επική αντίδραση 4χρονου κοριτσιού όταν βλέπει άδεια τα σούπερ μάρκετ λόγω πανικού (video)

Χιλιάδες προβολές έχει «γράψει» το βίντεο.

Τρομερή ήταν η αντίδραση μίας μικρής κοπέλας, η οποία επισκέφτηκε ένα σούπερ μάρκετ μαζί με την μητέρα της, αλλά τα ράφια ήταν άδεια, λόγω του πανικού που υπάρχει στον κόσμο για την πανδημία του κορονοϊού. Μάλιστα, η 4χρονη δίνει και μία σημαντική... λύση στο πρόβλημα με τα άδεια ράφια.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το οποίο ανέβασε η μητέρα της Τζέσικα Λεγκ, η Τζεν, η μικρή κάθεται μέσα στο καρότσι, την στιγμή που έχουν πάει σε σούπερ μάρκετ για να πάρουν τα απαραίτητα λόγω της καραντίνας. Ωστόσο, τα ράφια ήταν άδεια, κάτι που έφερε το ξέσπασμα της μικρής.

«Δεν θα υπάρχει φαγητό εάν το πάρουν όλο. Η γιαγιά μου είπε νωρίτερα πως έχουν πάρει όλο το φαγητό και πως γι’ αυτό δεν υπάρχει», αναφέρει αρχικά η μικρή και στην συνέχεια υποστήριξε πως θα έπρεπε να είχαν πάει σε άλλο σούπερ μάρκετ. Ωστόσο, η μητέρα της την ενημέρωσε πως κι εκεί έτσι θα ήταν τα πράγματα, με την μικρή να ξεσπά: «Κάνεις πλάκα! Είναι αστείο!».

Μάλιστα, μόλις η μητέρα της της είπε πως αυτό κάνουν η άνθρωποι, η Τζέσικα σχολίασε: «Μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες. Κι έτσι θα έπρεπε. Τι θα γίνει εάν πάρουν όλα τα φαγητά; Δεν θα μείνει τίποτα». Και... έριξε την πρότασή της: «Κάποιος πρέπει να πάει στο σπίτι τους και να καλέσει την αστυνομία και να τους πάει στην φυλακή που παίρνουν όλο αυτό το φαγητό. Είναι αστείο».

Δείτε το βίντεο...

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.