Παιδί 5 ετών ήθελε να πάρει Lamborghini αλλά η μάνα του είπε όχι - Απίστευτο αυτό που έκανε (video)

Αυτός ο μικρός δύσκολα δέχεται αρνητικές απαντήσεις.

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε πριν από μερικές μέρες με πρωταγωνιστή ένα μικρό παιδί 5 ετών. Ο μικρός ήθελε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο και συγκεκριμένα μία Lamborghini. Όμως, η απάντηση της μητέρας του ήταν αρνητική. Έτσι, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα... χέρια του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα του εξωτερικού, ο 5χρονος πήρε κρυφά τα κλειδιά για το τζιπάκι της μητέρας του, έβαλε μπροστά και βγήκε στον δρόμο. Ένας αστυνομικός της Γιούτα αντιλήφθηκε την... παράξενη πορεία του αμαξιού και για τον λόγο αυτό του έκανε νόημα να σταματήσει.

«Έβαλα την σειρήνα και το όχημα σταμάτησε αμέσως στα αριστερά. Το πλησίασα και περίμενα ότι θα βρω κάποιον που χρειάζεται ασθενοφόρο. Όταν όμως κατέβασε το παράθυρο, είδα έναν νεαρό οδηγό», ήταν τα λόγια του αστυνομικού.

Μόλις ρώτησε το παιδί για τον λόγο που είχε πάρει το αυτοκίνητο, του απάντησε πως είχε ως στόχο να φτάσει στην Καλιφόρνια και να συναντήσει την αδερφή του, προκειμένου να τον βοηθήσει να πουλήσει το αμάξι που είχε και να πάρει μία Lamborghini με τα τρία δολάρια που είχε στην τσέπη του.

Δείτε το βίντεο...

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.