Αεροδρόμιο προσφέρει… fake πτήσεις! Έλεγχοι, επιβίβαση, αλλά καμία… απογείωση (video)

Την… λύση σ’ όσους έχουν λείψει οι πτήσεις προσφέρει ένα αεροδρόμιο.

Τεράστιες ήταν οι αλλαγές που προκάλεσε η έξαρση και η εξάπλωση του νέου κορονοϊού, μια και η ζωή όλων πήρε μία διαφορετική τροπή, με τους περιορισμούς να βρίσκονται στην… κορυφή της λίστας των αλλαγών. Έτσι, αναπόφευκτα δημιουργούνται και κάποιες… στερήσεις.

Αυτό θέλησε να εκμεταλλευτεί ένα αεροδρόμιο, το οποίο σκέφτηκε να προσφέρει όλη την εμπειρία του ταξιδιού σε ανθρώπους που τα νοστάλγησαν, χωρίς το… ταξίδι. Συγκεκριμένα, όσοι επιθυμούν, μπορούν να βρεθούν στο αεροδρόμιο, να περάσουν όλους τους ελέγχους που θα περνούσαν αν ετοιμάζονταν να «πετάξουν», να μπουν στο αεροπλάνο και να πάρουν την θέση τους, με τα απαραίτητα μέτρα και να επιστρέψουν… σπίτι τους.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω εμπειρία προσφέρεται στο αεροδρόμιο Σονγκσάν στην Ταϊπέι και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Telegraph», όσοι αποφασίζουν να… περάσουν αυτή την εμπειρία, έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν τα καταστήματα του αεροδρομίου αλλά και τα Duty Free, ενώ η «πτήση», η παραμονή εντός του αεροπλάνου, διαρκεί περίπου δέκα λεπτά.

Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο… εγχείρημα αναμένεται να επαναληφθεί κι άλλες φορές, μια και περισσότεροι από 7 χιλιάδες πολίτες της χώρας έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να το… ζήσουν. Πάντως, το συγκεκριμένο εγχείρημα έχει έναν ακόμα λόγο για να γίνει, καθώς οι άνθρωποι του αεροδρομίου είχαν προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στους χώρους και έκαναν πολλές ανακαινίσεις, με αποτέλεσμα να ενδιαφέρονται για την γνώμη των επισκεπτών.

Δείτε το βίντεο...

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αρκούδα έκοβε βόλτες σε… σκεπή σπιτιού! (video)

Ο αστυνομικός που ζει δέκα χρόνια με μία σφαίρα στο κεφάλι (pics)

Συγκλονιστική αλλαγή στο σώμα αθλητή μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό (vid)