Άνδρας κοιμόταν σε σκηνή αλλά είδε αρκούδα να του μυρίζει τα πόδια (video)

Τρομακτικά είναι τα πλάνα.

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα σε υπαίθριο ελεύθερο κάμπινγκ, όταν ένας άνδρας απολάμβανε τον μεσημεριανό του ύπνο και ξαφνικά κατάλαβε πως κάτι ήταν κοντά στα πόδια του. Μόλις ξύπνησε πήρε την τρομάρα της ζωής του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο εθνικό πάρκο στο βουνό Ράινερ της Ουάσιγκτον στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Πέντε άνδρες είχαν πάει για πεζοπορία, όταν αποφάσισαν να στήσουν τις σκηνές τους και να ξεκουραστούν, κάνοντας υπαίθριο κάμπινγκ.

Ένας από την παρέα αποφάσισε να κάνει ένα μπάνιο στους καταρράκτες που ήταν κοντά, όταν έλαβε την… κλήση ενός άλλου να επιστρέψει στις σκηνές, μια και ένας απρόσκλητος… επισκέπτης είχε κάνει την εμφάνισή του.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, κοντά στις σκηνές είχε εμφανιστεί μια μεγάλη αρκούδα, η οποία βρέθηκε στο σημείο, μια και η παρέα είχε μαζί της φαγητό, το οποίο και της μύρισε. Ωστόσο, το άγριο ζώο έδειξε… ενδιαφέρον και για τον άνδρα που κοιμόταν στην σκηνή.

Μάλιστα, έφτασε πολύ κοντά του και άρχισε να τον μυρίζει στα πόδια. Τότε, ο άνδρας που ήταν μέσα στην σκηνή, έκανε μία αντανακλαστική κίνηση, η οποία έτρεψε σε φυγή την αρκούδα.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επικό ενοικιαστήριο σε ελληνική πολυκατοικία! «Από 5.380 ευρώ, μόνο 380»! (photo)

Δραματική κατάρρευση λόφου μέτρα δίπλα από πεζοπόρους (video)

Πήγε να τραβήξει το ψάρι που έπιασε αλλά εμφανίστηκε αρκούδα (photos+video)