Είχε μουδιάσματα και του αφαίρεσαν παρασιτικό σκουλήκι από τον εγκέφαλο (video)

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού έχασε την αίσθηση από την δεξιά πλευρά του κορμιού του.

Ένα απίστευτο περιστατικό είχαν να διαχειριστούν οι γιατροί ενός τοπικού νοσοκομείου, καθώς ένας 23χρονος εισήχθη με απώλεια της δεξιάς του πλευράς, έπειτα από μουδιάσματα που ένιωθε από την ηλικία των 6 ετών. Μάλιστα, διαπιστώθηκε πως έπασχε από σπαργάνωση, μια σπάνια πάθηση που προκαλείται από παράσιτα.

Μόλις οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Γουτσάνγκ της επαρχίας Τζιανσού της Κίνας πληροφορήθηκαν για τα συχνά μουδιάσματα που ένιωθε ο νεαρός από την ηλικία των 6 ετών υποπτεύθηκαν πως το πρόβλημα σχετιζόταν από την κατανάλωση ωμού ή κακομαγειρεμένου κρέατος από εξωτικά ζώα, όπως τα βατράχια ή τα φίδια ή με κατάποση μολυσμένου νερού.

«Μισό από το πάνω μέρος του σώματός μου ήταν εντελώς μουδιασμένο, δεν μπορούσα να νιώσω το χέρι μου και δεν μπορούσα να το σηκώσω» ήταν τα λόγια του Τσεν στο πόρταλ Pear Video.

Οι γιατροί κατάφεραν να εντοπίσουν το παράσιτο στον εγκέφαλο του 23χρονου, έπειτα από αξονική τομογραφία. Μάλιστα, το παρασιτικό σκουλήκι είχε μήκος 12,7 εκατοστά και υπολογίζεται πως έμεινε στον εγκέφαλο του Τσεν για περίπου 17 χρόνια.

«Το παράσιτο έτρωγε τον εγκέφαλο, καταστρέφοντας τις λειτουργίες, κάτι που προκαλεί μούδιασμα στα χέρια και τα πόδια ή βλάπτει τη διάνοια», υποστήριξαν οι γιατροί για την σπάνια πάθηση.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother Live: Δείτε εδώ ζωντανά τι συμβαίνει στο σπίτι (video)

Big Brother: Συνεχίζονται τα προκλητικά πλάνα – Το πρώτο φλερτ στο παιχνίδι (photos)

Αυτό είναι το πιο ακριβό πρόβατο - Πωλήθηκε για μυθικό ποσό (video)