Είδε φίδι να μπαίνει στο υπόγειο - Απίστευτος ο τρόπος που το έβγαλαν (video)

Στήθηκε πολύωρη επιχείρηση.

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να μπορέσουν να πιάσουν ένα μεγάλο φίδι που είχε… χωθεί στο υπόγειο ενός σπιτιού, καθώς το ερπετό δεν… ανταποκρινόταν στις προσπάθειες που έκαναν οι διασώστες. Μάλιστα, χρειάστηκε η συμβολή και απλών πολιτών για να τα καταφέρουν.

Συγκεκριμένα, ένας νεαρός άνδρας από την Ταϊλάνδη ήταν έτοιμος να μπει στο σπίτι του, ωστόσο, μόλις ανέβαινε τα σκαλιά είδε μία μεγάλη κόμπρα να εισβάλει γρήγορα προς το υπόγειο της οικίας του. Άμεσα κάλεσε τους ειδικούς, προκειμένου να την πιάσουν και να την επαναπροωθήσουν σε ασφαλέστερο περιβάλλον.

Οι ειδικοί προσπάθησαν να την τραβήξουν από το σημείο που είχε κρυφτεί. Για τον λόγο αυτό, έριξαν νερό στις τρύπες που υπήρχαν, ούτως ώστε να προκαλέσουν την έξοδό της και να την πιάσουν. Ωστόσο, το φίδι δεν έδειξε κανένα σημείο.

Για τον λόγο αυτό και με την συμβολή των γειτόνων, οι διασώστες άναψαν δύο κεριά και τα έβαλαν κοντά στα σίδερα που ήταν στα θεμέλια. Αυτό προκάλεσε μεγάλη θερμοκρασία, την οποία δεν άντεξε η κόμπρα. Έτσι, μόλις… ξεμύτισε, οι διασώστες την έπιασαν και την έβαλαν σε ειδικό σάκο.

Δείτε το βίντεο…

Συνεχής ενημέρωση - Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Το απόλυτο κόλπο να ανοίξετε ένα μπουκάλι μπύρα μ’ ένα χαρτί! (video)

Αγόρασε αυγά από σούπερ μάρκετ - «Τρελάθηκε» μ’ αυτό που βρήκε (video)

Είδε μία ουρά στο φορτηγό του - «Τρελάθηκε» μόλις ανακάλυψε τι ήταν (video)