Ποδηλάτης περνάει λεωφόρο και πίσω του διαλύονται αυτοκίνητα (video)

Είχε την τύχη με το μέρος του.

Ιδιαίτερα τυχερός στάθηκε ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος περνούσε με το ποδήλατό του από κεντρικό δρόμο όταν μερικά εκατοστά πίσω του έλαβε χώρα ένα επικίνδυνο τρακάρισμα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να αναποδογυριστεί ένα αμάξι. Μάλιστα, το περιστατικό έγινε μία… ανάσα από τον ποδηλάτη.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα από το βίντεο, ο ποδηλάτης βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο, όταν περνάει μία διασταύρωση με ένα μίνι βαν να τον… ακολουθεί, καθώς βρίσκεται μερικά μέτρα πιο πίσω του.

Όμως, την ίδια ώρα, ένα άλλο αυτοκίνητο, ένα ασημένιο σεντάν, προσπαθήσει να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, σταματώντας την πορεία των διερχόμενων οχημάτων. Χωρίς να έχει ορατότητα, προσπαθήσει να ολοκληρώσει το… πέρασμα από τη μία πλευρά του δρόμου στην άλλη, αλλά εκείνη την ώρα πέφτει πάνω στο μίνι βαν.

Η ταχύτητα που είχε το μίνι βαν και το χτύπημα από το άλλο αυτοκίνητο προκάλεσαν την ανατροπή του πρώτου οχήματος, το οποίο άρχισε να φέρνει… τούμπες μέσα στον δρόμο. Μάλιστα, όλα αυτά έγιναν εκατοστά πίσω από τον ποδηλάτη σε δρόμο της Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Δείτε το βίντεο...

Συνεχής ενημέρωση - Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Το απόλυτο κόλπο για να μαζέψετε τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα (video)

Φώκια «παλεύει» με γλάρους για να σώσει το μικρό της (video)

Γάτα κοιτά αγριεμένη κάμερα ασφαλείας - Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος (video)