Απίστευτο: Πήρε 101 κιλά μέσα στην καραντίνα (photos)

Απίστευτο: Πήρε 101 κιλά μέσα στην καραντίνα (photos)
Pixabay

Σε κίνδυνο η ζωή του 26χρονου

Το lockdown λόγω κορονοϊού άλλαξε τη ζωή όλων των ανθρώπων παγκοσμίως.

Μείναμε σπίτι για να προστατευτούμε και μπορεί κάποιοι να βρήκαν χρόνο και να ξεκίνησαν ή να συνέχισαν τη γυμναστική τους, υπάρχουν όμως και εκείνοι που πήραν κιλά λόγω του ότι έμειναν σπίτι και δεν ασχολήθηκαν με κάτι.

Ο Mr Zhou, όταν ξεκίνησε η καραντίνα στη Ουχάν, ήταν ήδη υπέρβαρος καθώς ζύγιζε 177 κιλά. Μέσα σε αυτούς τους πέντε μήνες που διήρκεσε το lockdown, πήρε 101 κιλά και η ζυγαριά πλέον δείχνει 278 κιλά.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Η ξαφνική και μεγάλη αύξηση βάρους, οδήγησε τον 26χρονο στο νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη, ενώ θεωρείται ο βαρύτερος κάτοικος στη Ουχάν. Ο Mr Zhou νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ για 9 μέρες, καθώς διαγνώσθηκε με καρδιακή ανεπάρκεια και αναπνευστική δυσλειτουργία και πλέον η κατάστασή του είναι σταθερή.

Οι γιατροί αποφάσισαν πως ο 26χρονος πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αφαιρώντας μέρος του στομαχιού του. Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει μέσα στους επόμενους 3 μήνες ο Mr Zhou να χάσει τουλάχιστον 25 κιλά, για να μειωθεί ο κίνδυνος κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Διαβάστε επίσης:

Ένα τυχερό λουλούδι... από τον ουρανό (photos)

Η Ασημίνα του MasterChef σε «καυτό» βίντεο

Ο πιο έξυπνος άνθρωπος του κόσμου που δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς (photos+video)