Η απόλυτη φρίκη: «Ύαινα» με AIDS πληρώνεται για να βιάζει κοριτσάκια επί τρεις ημέρες! (video)

Η απόλυτη φρίκη: «Ύαινα» με AIDS πληρώνεται για να βιάζει κοριτσάκια επί τρεις ημέρες! (video)

Παγκόσμια κατακραυγή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η ιστορία ενός άνδρα από το Μαλάουι.

Ο Eric Aniva, γνωστός στους ντόπιους και ως «ύαινα», πληρώνεται για να κάνει σεξ με παιδιά στο πλαίσιο ενός φρικιαστικού τελετουργικού «κάθαρσης».

Οι χωρικοί μάλιστα στην Nsanje, νότια της χώρας, δεν βλέπουν «τίποτα κακό» τόσο στο βιασμό παρθένων κοριτσιών, ηλικίας ακόμα και 12 ετών, όσο και στο γεγονός ότι έχει μολυνθεί από τον HIV!
Το θεωρούν μάλιστα ότι μέρος της τοπικής ιερής παράδοσης, επιτείνοντας έτσι την αίσθηση της απόλυτης φρίκης. Βάσει αυτής τα νεαρά κορίτσια «εξαγνίζονται» όταν κάνουν σεξ με ύαινα, ενώ αυτή είναι και η τιμωρία τους όταν «εγκλιματίζουν», όπως στην περίπτωση της άμβλωσης...

Το τελετουργικό μάλιστα προβλέπει το βιασμό των κοριτσιών επί τρεις ημέρες μετά την πρώτη έμμηνο ρύση τους.
«Οι περισσότερες με τις οποίες έχω κάνει σεξ είναι μικρά κορίτσια που πηγαίνουν ακόμα σχολείο. Μερικά είναι μόλις 12-13 ετών, αλλά εγώ προτιμώ τις ηλικιωμένες», εκμυστηρεύεται ανερυθρίαστα στο BBC ο Aniva, προκαλώντας ακόμα ισχυρότερο σοκ: «Όλα αυτά τα κορίτσια βρίσκουν ευχαρίστηση όταν γίνομαι η "ύαινά" τους. Στην πραγματικότητα είναι περήφανα και μετά λένε σε όλους ότι είμαι ένας πραγματικός άνδρας που ξέρει να ικανοποιεί μια γυναίκα».

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στο www.newsbomb.gr.