Τι είπε ο Χατζηνικολάου για το STAR και το τηλεοπτικό του μέλλον...

Τι είπε ο Χατζηνικολάου για το STAR και το τηλεοπτικό του μέλλον...

Πολλά γράφονται και ακόμη περισσότερα λέγονται για τον επόμενο τηλεοπτικό σταθμό του Νίκου Χατζηνικολάου, με τον έμπειρο δημοσιογράφο να δίνει τις δικές του ξεκάθαρες απαντήσεις, στη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Ο Χατζηνικολάου ξεκαθάρισε πως το STAR του ζήτησε να ξεκινήσει την εκπομπή του κανονικά, όμως εκείνος έχει τις ενστάσεις του: «Μου είπε το Star "κάνε την εκπομπή σου". Αλλά πως να γίνει; Η εκπομπή μου αρχίζει πρώτη – δεύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη. Να ξεκινήσω τον Οκτώβριο και να τελειώσω τον Νοέμβριο» τόνισε ο έμπειρος δημοσιογράφος και συνέχισε αναφορικά με το μέλλον του στην τηλεόραση: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, μην πιστεύετε αυτά που διαβάζετε. Η ευχή μου είναι να μείνει ανοιχτό το Star και να συνεχίσω εκεί. Αλλά δεν μπορώ να ξεκινήσω πριν υπάρξουν οι δικαστικές αποφάσεις που θα κρίνουν τα πάντα στο τηλεοπτικό τοπίο».
Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε και στη διαδικασία της αδειοδότησης: «Η ευχή μου είναι να σταθεί στο ύψος της η δικαιοσύνη. Ο νόμος αυτός είναι κατάφωρα αντισυνταγματικός. Η διαδικασία ήταν σαφώς αντισυνταγματική. Το σύνταγμα προβλέπει ότι το ΕΣΡ παίρνει τις αποφάσεις αυτές και πάντως όχι η κυβέρνηση».