Που θα χιονίσει μέχρι και το Σάββατο: Εκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Που θα χιονίσει μέχρι και το Σάββατο: Εκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει από απόψε ο καιρός με χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σήμερα, Πέμπτη στη Μακεδονία και τη Θράκη ακόμα και σε πιο πεδινές περιοχές καθώς και σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Αύριο, Παρασκευή (16/12) το πρωί θα χιονίσει στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως Χαλκιδική) (από τα 200 μέτρα). Από το απόγευμα χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στη Θεσσαλία (από τα 200 μέτρα) στην κεντρική και ανατολική Στερεά και Εύβοια (από τα 300-400 μετρά) στη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο (από τα 400-500 μέτρα).

Το Σάββατο (17/12) εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στα ημιορεινά της Κρήτης αλλά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν σε όλα τα ηπειρωτικά.

Παγετός αναμένεται τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά, ο οποίος στα βόρεια θα είναι ισχυρός μέχρι και το πρωί της Δευτέρας (19-12).

Διαβάστε αναλυτικά στο www.newsbomb.gr.