Αυτή είναι η νέα αλλαγή του Instagram που... ξενέρωσε απίστευτα τους χρήστες (Photo)

Αυτή είναι η νέα αλλαγή του Instagram που... ξενέρωσε απίστευτα τους χρήστες (Photo)

Μπορεί με μια λάθος κίνηση, το ίδιο το Instagram να βάλει... ταφόπλακα στο μέλλον του και σε ό,τι το κάνει σήμερα να ξεχωρίζει και να... σαρώνει τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα; Αυτή η αλλαγή, μάλλον αποδεικνύει πως ναι, μπορεί...

Γίνε κι εσύ μέλος στη μεγαλύτερη παρέα καιρόφιλων της Ελλάδας στο Facebook.

H τελευταία επιλογή της πασίγνωστης εφαρμογής ήταν να προσθέσει τη δυνατότητα δημιουργίας άλμπουμ και γκάλερι από τους χρήστες οι οποίοι θα μπορούν να ανεβάζουν μέχρι και 10 φωτογραφίες σε ένα μοναδικό ποστ.

Αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν εκατοντάδες υπηρεσίες που δίνουν ήδη αυτή τη δυνατότητα φαίνεται ότι το Facebook και το Instagram έχουν χάσει επαφή με το τι πραγματικά θέλουν οι χρήστες τους.

Το instagram είναι ... ήταν η εφαρμογή με την οποία δημοσίευες μια φωτογραφία, την τέλεια η οποία έδειχνε τη στιγμή την οποία ζούσες.

Τα άλπμουμ θα μετατρέψουν το Instagram σε ένα μέρος όπου θα ανεβαίνουν φωτογραφίες από διακοπές, μπαρ, και πάρτι διάσπαρτα με τις εικόνες που οι χρήστες θέλουν πραγματικά να δουν. Η αραίωση που θα επέλθει στο instagram έιναι πια αναπόφευκτη και μακροπρόθεσμα μη βιώσιμη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.