Έδεσε το σύντροφό της στο κρεβάτι και τον αποκεφάλισε με ηλεκτρικό πριόνι!

Έδεσε το σύντροφό της στο κρεβάτι και τον αποκεφάλισε με ηλεκτρικό πριόνι!

Τον σκότωσε και παρίστανε την ανήξερη μέχρι να την καταλάβουν.

Μια γυναίκα από τη Γερμανία δικάζεται στο Μόναχο με την κατηγορία πως δολοφόνησε τον εραστή της με ηλεκτρικό πριόνι. Η Gabrielle P.από το Μόναχο, κατηγορείται ότι αποκεφάλισε τον άντρα, ο γερμανικός Τύπος τον αποκαλεί Alex H. και άλλοτε Sebastian H., με ένα ηλεκτρικό πριόνι ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι έχοντας δεμένα τα μάτια, τα χέρια και τα πόδια, κατά τη διάρκεια ενός περίεργου ερωτικού παιχνιδιού.

Η κατηγορούμενη ομολόγησε την πράξη της, αλλά σύμφωνα με την Telegraph, ο συνήγορος υπεράσπισης αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν ήταν μια προμελετημένη πράξη. Η 32χρονη βρέθηκε σε απελπισία όταν ο 28χρονος την ανάγκασε να συμμετάσχει σε ταπεινωτικά ερωτικά παιχνίδια, όπως ανέφεραν οι δικηγόροι της. Παρά το γεγονός ότι η απίστευτη αυτή δολοφονία συνέβη το 2008, όταν η Gabrielle P. ήταν 23 ετών, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο οι αρχές εντόπισαν το άψυχο σώμα του θύματος θαμμένο στον κήπο του σπιτιού που μοιράζονταν μαζί.

Οι δικηγόροι της σκοπεύουν να παρουσιάσουν στο δικαστήριο το ημερολόγιό της στο οποίο έγραφε όλα τα εξευτελιστικά σεξουαλικά παιχνίδια στα οποία την ανάγκαζε να παίρνει μέρος.

Τη βραδιά του φόνου μετά έναν δυνατό τσακωμό μεταξύ τους, ο Alex ζήτησε από τη φίλη του να τον δέσει στο κρεβάτι, έχοντας ήδη καλύψει τα μάτια του. Η υπεράσπιση της νεαρής, κατέθεσε ότι το πριόνι βρισκόταν στο σπίτι εξαιτίας κάποιων ανακαινίσεων και πως το πήρε στα χέρια της σε κάποια παρόρμηση της στιγμής. Αφού αφαίρεσε τη ζωή του, με το πριόνι έκοψε το κεφάλι του θύματος και σκέπασε τα μέλη με σεντόνια. Η γυναίκα άφησε το πτώμα στο χώρο για τους επόμενους έξι μήνες, οπότε και αποκαλύφθηκαν όλα. Μάλιστα, η ίδια μαζί με τον νέο εραστή της, έθαψαν τη σορό στον κήπο του σπιτιού.