Μπροστά στη δολοφονία του Βασίλη Γρίβα ο 10χρονος γιος του...

Μπροστά στη δολοφονία του Βασίλη Γρίβα ο 10χρονος γιος του...

Πυροβόλησαν εν ψυχρώ δίπλα στο αυτοκίνητό του τον αθλητή του bodybuilding Βασίλη Γρίβα

Τέσσερις οι δράστες που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Τραυματίστηκε μητέρα που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο. Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών. Όλα δείχνουν «ξεκαθάρισμα λογαριασμών»...

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη μαφιόζικη εκτέλεση του αθλητή του body building, Βασίλη Γρίβα, έξω από Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά.

Αυτόπτης μάρτυρας, πατέρας μαθητή του σχολείου, ανέφερε στο Newsbomb.gr ότι ο 10χρονος γιος του θύματος ήταν μπροστά στη δολοφονία του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, το παιδί φέρεται να μπήκε τρέχοντας στο προαύλιο του σχολείου, πλησίασε δάσκαλο και του είπε: «Δάσκαλε, βοήθησέ με, σκοτώνουν τον πατέρα μου».

Να σημειωθεί ότι εκτός της πόρτας του οδηγού, ανοιχτή ήταν και η πόρτα του συνοδηγού, που σημαίνει ότι το παιδί είτε βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν «έπεσαν» οι πυροβολισμοί είτε έφυγε τρέχοντας λίγο πριν!

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, στο αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε τσαντάκι με όπλο, το οποίο προφανώς ο Βασίλης Γρίβας δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.newsbomb.gr.