Παγκόσμιο σοκ: 19 νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας στο Μάντσεστερ

Παγκόσμιο σοκ: 19 νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας στο Μάντσεστερ

Σοκαρισμένη η παγκόσμια κοινότητα από το νέο τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα στην Ευρώπη. Καμικάζι αυτοκτονίας ανατινάχτηκε στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 19 άνθρωποι, ανάμεσά τους και παιδιά.

Ο τρόμος επέστρεψε στην Ευρώπη. Δεκαεννέα άτομα σκοτώθηκαν μετά από έκρηξη στο Manchester Arena, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας το βράδυ της Δευτέρας (τοπική ώρα), λίγο μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε -

Βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά κοντά στην έξοδο του συναυλιακού χώρου - Η βόμβα είχε καρφιά, βίδες και μπουλόνια για να προκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα - Φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί

Δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ανώνυμα ότι υπάρχει υποψία να επρόκειτο για επεισόδιο με βομβιστή αυτοκτονίας.

Η βρετανική αστυνομία είπε ότι το επεισόδιο, στο οποίο τραυματίστηκαν τουλάχιστον 50 άτομα, αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό επεισόδιο.

Η Αστυνομία της Περιοχής Μάντσεστερ ολοκλήρωσε μια ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτο αντικείμενο αρκετές ώρες μετά την έκρηξη και αργότερα δήλωσε ότι ήταν ρούχα που ήταν παρατημένα κοντά στο στάδιο.

Διαβάστε αναλυτικά στο www.newsbomb.gr.