Θρίλερ με ζευγάρι Ρώσων στο Ηράκλειο: Νεκρή η σύζυγος - Χαροπαλεύει ο σύζυγος

Θρίλερ με ζευγάρι Ρώσων στο Ηράκλειο: Νεκρή η σύζυγος - Χαροπαλεύει ο σύζυγος

Μία περίεργη υπόθεση έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών του Ηρακλείου με έντονο ενδιαφέρον και από την πρεσβεία της Ρωσίας.

Πρόκειται για τον αιφνίδιο θάνατο μίας γυναίκας που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (7/7/) λίγο μετά την άφιξη της για διακοπές στο Ηράκλειο αλλά και την ταυτόχρονη μεταφορά του συζύγου της στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ηλικίας 41και 45 ετών έφτασε στο Ηράκλειο από τη Ρωσία πριν από πέντε μέρες. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο τους στη Χερσόνησο η γυναίκα κατέρρευσε και οι διασώστες του ΕΚΑΒ φτάνοντας εκεί απλά διαπίστωσαν το θάνατο της. Τόσο τα μέλη του ΕΚΑΒ όσο και οι αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου διαπίστωσαν πως και ο άνδρας ήταν σε κακή κατάσταση και μετά βίας μπορούσε να κρατηθεί στα πόδια του και έτσι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο Ρώσος τουρίστας ήταν σχεδόν σε ημιθανή κατάσταση και μεταφέρθηκε αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάσταση του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Διαβάστε αναλυτικά στο Newsbomb.gr.