Φωτογραφίες ντροπής! Πρώτο θέμα στην Αγγλία οι τρέλες των Βρετανών στον Κάβο της Κέρκυρας (photos)

Φωτογραφίες ντροπής! Πρώτο θέμα στην Αγγλία οι τρέλες των Βρετανών στον Κάβο της Κέρκυρας (photos)

Πρώτο θέμα σε κορυφαίες ιστοσελίδες της Αγγλίας έχουν γίνει σήμερα όσα κάνουν οι νεαροί Βρετανοί τουρίστες στον Κάβο της Κέρκυρας, μετά το σάλο που προκάλεσε παγκοσμίως η ανάρτηση εκατοντάδων φωτογραφιών τους σε σελίδα που δημιουργήθηκε για το λόγο αυτό στο Facebook. 

Και γεγονός είναι πως οι Βρετανοί έχουν πια περίοπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη των επισκεπτών σε χώρες του εξωτερικού που δημιουργούν τα πιο μεγάλα «προβλήματα», με το Μαγκαλούφ και τον Κάβο (κυρίως) να αποτελούν τους πιο δημοφιλείς για εκείνους προορισμούς.

Και είναι, επίσης, γεγονός ότι οι εικόνες που έχουν αναρτηθεί στη σελίδα «Turns Out Kavos was Readu for you» στο Facebook, είναι άκρως ντροπιαστικές για τους Βρετανούς.

Δείτε στη γκάλερι ορισμένες μόνο από αυτές με τουρίστες σε λιπόθυμη κατάσταση από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ...

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTurnsoutkavoswasreadforyou%2Fvideos%2F630154160499109%2F&show_text=0&width=222" width="222" height="400" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>