Την κορόιδευαν για τα σημάδια στο σώμα της - Εκείνη πήρε την καλύτερη εκδίκηση! (photos)

Την κορόιδευαν για τα σημάδια στο σώμα της - Εκείνη πήρε την καλύτερη εκδίκηση! (photos)

Απίστευτο...

Η Rebecca Heckard από τη Νέα Υόρκη είναι σήμερα 21 ετών. Και για πολλά χρόνια ήταν θύμα bulling εξαιτίας των εκ γενετής σημαδιών που έφερε στο σώμα της. Συνήθως την φώναζαν «κουνάβι».

Η νεαρή γυναίκα, φέρει λευκά σημάδια στα πόδια της, στο στομάχι και στο πρόσωπο- τα οποία για χρόνια έκρυβε με τη βοήθεια μακιγιάζ και ρούχων- ενώ έχει και μια λευκή τούφα μαλλιών.

Η Hackard όμως βρήκε τον τρόπο να συμβιβαστεί με όλα αυτά αλλά και να καταφέρει να πάρει, κατά κάποιο τρόπο, την εκδίκηση της από όλους αυτούς που για τόσα χρόνια τη βασάνιζαν με τα σχόλια και τις ανάρμοστες έως και απαράδεκτες συμπεριφορές τους σε βάρος της. Θα έλεγε κανείς πως αν και πολλοί γέλαγαν σε βάρος της, αυτή είναι εκείνη που γέλασε τελευταία.

Πριν από ένα χρόνο σταμάτησε να καλύπτει τα σημάδια στο σώμα της και έβαλε το μπικίνι της για πρώτη φορά.

«Τα σημάδια στο σώμα μου είναι "τοποθετημένα" συμμετρικά και μου θυμίζουν αστερισμούς. Έχω ένα στη μέση του μέτωπό μου που φτάνει μέχρι το σημείο που αρχίζουν τα μαλλιά μου και μοιάζει με διάττοντα αστέρα. Επίσης έχω έναν γαλαξία στο στομάχι μου και τα σημάδια στα πόδια μου είναι "φιλιά αγγέλου"...Με το μόντελινγκ μπορώ να εκφραστώ και να αισθανθώ όμορφη, ακόμη και όταν δείχνω τα πόδια μου, που ήταν το αδύναμο σημείο μου. Τώρα προσπαθώ να γίνω ακόμη πιο δυνατή, είμαι πιο εξωστρεφής από ποτέ. Τώρα αισθάνομαι όμορφη, περισσότερο απ΄ό,τι φοβισμένη. Τώρα μπορώ να μπω σε ένα δωμάτιο γεμάτο από γοητευτικές γυναίκες και να αισθάνομαι και εγώ όμορφη», είπε η Heckard μιλώντας στο Caters.