Δεν θα πιστέψετε πόσα πλήρωσε για 2 ώρες ο Μπολτ στη Μύκονο (video)

Δεν θα πιστέψετε πόσα πλήρωσε για 2 ώρες ο Μπολτ στη Μύκονο (video)

Το ποσό είναι εξαιρετικά εξωφρενικό προκαλώντας επικριτική του κόσμου.

Για αρκετά χρόνια ο Τζαμαϊκανός αθλητής ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές για τον οποίο το Forbes το 2016 έχει αναφέρει πως πως κερδίζει πάνω από 30 εκατ. δολάρια ετησίως.

Το απόγευµα της περασµένης Τετάρτης στο «Nammos», το οποίο ήταν ασφυκτικά γεµάτο, µε τα ανοιχτά µπουκάλια γαλλικής σαµπάνιας να βρίσκονται παντού, ο Μπολτ έµελε να δώσει την τελευταία και πιο εντυπωσιακή του παράσταση», γράφει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η οποία δημοσιοποίησε τον λογαριασμό που έκανε ο αθλητής στο beach bar της Ψαρούς.

Νόστιμα και ακριβά εδέσμετα όπως αστακός στα κάρβουνα, κριθαρότο γαρίδα, spicy crab tartar κ.ά., ενώ αργότερα άρχισαν τα περίφημα «ντους» µε «Veuve Clicquot», τη φθηνότερη σαµπάνια του καταστήµατος (120 ευρώ το µπουκάλι!).

Εν συνεχεία ο γνωστός DJ Babis έδωσε το µικρόφωνο στον Μπολτ και αυτός καλούσε το κοινό να συμμετάσχει και ο Γιουσέιν φωνάζοντας «Yo» και ξανά «Yo».

Είχε µόλις καταναλώσει µαζί µε τους τρεις φίλους του τρεις Dom Perignon Rose 2002 των τριών λίτρων η καθεµία, συνολικής αξίας 75.000 ευρώ, ενώ είχαν προηγηθεί και τρία ακόµα µπουκάλια Dom Perignon Rose συνολικής αξίας 3.300 ευρώ. Και όλα αυτά σε διάρκεια µόλις µιας ώρας. Στη συνέχεια βέβαια ο Μπολτ και η παρέα του έκαναν περισσότερες ώρες να συνέλθουν, όντας οι τελευταίοι που αποχώρησαν από το µαγαζί.

Μετά ήρθε ο λογαριασμός. Ο Γιουσέιν έβγαλε από το πορτοφόλι του µια µαύρη American Express στην οποία χρεώθηκε το συνολικό ποσό των 88.362 ευρώ», αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο περιλαμβάνει και την φωτογραφία της απόδειξης.

Πηγή: iefimerida.gr