Φρίκη: Με «βροχή» από σφαίρες σταμάτησαν κανίβαλο που έτρωγε γυναίκα

Φρίκη: Με «βροχή» από σφαίρες σταμάτησαν κανίβαλο που έτρωγε γυναίκα

Δεν το χωρά ανθρωπινός νους...

Φρίκη προκαλεί η είδηση από τη Νότια Αφρική για την εξουδετέρωση ενός κανίβαλου τη στιγμή που έτρωγε μια γυναίκα την οποία πριν είχε αποκεφαλίσει!

Ο 23χρονος Aphiwe Mapekula φέρεται να είχε σκοτώσει την 35χρονη Thembisa Masumpa και αφού την αποκεφάλισε, άρχισε να την τρώει.

Μπροστά στο περιστατικό ήταν η ίδια η μητέρα του (!) η οποία κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες όταν έφτασαν στο σημείο, έκαναν έκκληση στον 23χρονο να σταματήσει. Εκείνος δεν υπάκουσε και έπειτα δέχθηκε «βροχή» από σφαίρες πέφτωντας νεκρός. Μάλιστα σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο άνδρας τους επιτέθηκε με μαχαίρι.

«Δεν μεγάλωσα εγώ τέτοιο παιδί. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ μια τέτοια εξέλιξη», δήλωσε η ίδια αργότερα στους δημοσιογράφους.

Η δήμαρχος της πόλης στην οποία συνέβη η άγρια δολοφονία εξέφρασε την υποψία της ότι ο δράστης ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών την ώρα του φονικού και της αποτρόπαιας συνέχειας.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό κανιβαλισμού στη Νότια Αφρική τις τελευταίες τρεις εβδομάδες καθώς είχε προηγηθεί η σύλληψη έξι ανδρών με την κατηγορία ότι αρχικά βίασαν και στη συνέχεια έφαγαν μια γυναίκα.