Βίντεο - σοκ! Πελάτης σε τράπεζα βάζει φωτιά επειδή περίμενε στην ουρά!

Βίντεο - σοκ! Πελάτης σε τράπεζα βάζει φωτιά επειδή περίμενε στην ουρά!

Αντιμετωπίζει 108 κατηγορίες! 

Σοκ προκαλεί το βίντεο από την εμπρηστική επίθεση σε τράπεζα της Αυστραλίας που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Το τραγικό συμβάν συνέβη στις 16 Νοεμβρίου 2016, όμως η δίκη γίνεται αυτές τις ημέρες και κατά τη διάρκεια αυτής, βγήκε στο φως της δημοσίοτητας το βίντεο.

Σε αυτό φαίνεται ο 22χρονος να μπαίνει στην τράπεζα κρατώντας ένα μπετόνι βενζίνη και σαν να μην τρέχει τίποτα, αρχίζει να να χύνει το εύφλεκτο υγρό. Αμέσως οι πελάτες κατάλαβαν την πρόθεσή του και άρχισαν να τρέχουν.

Τη στιγμή που ένας υπάλληλος τον πλησίασε για να τον σταματήσει, εκείνος έβαλε φωτιά και αμέσως η αίθουσα λαμπάδιασε. Δυστυχώς κάποιοι από τους πελάτες δεν πρόλαβαν να φύγουν με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά.

Ο νεαρός Νουρ Ισλάμ αντιμετωπίζει συνολικά 108 κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες είναι ο εμπρησμός και η καταστροφή ξένης περιουσίας.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πώς το έκανε επειδή βαρέθηκε να περιμένει στην ουρά για για την ανάληψη 422 δολαρίων, ενώ υποστηρίζει πως δεν ήθελε να βλάψει κανέναν

Ο δικηγόρος του επιχείρησε να υποστηρίξει τον ισχυρισμό αυτό με το επιχείρημα ότι ήταν ο πελάτης του που τραυματίστηκε πιο σοβαρά καθώς ο 22χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 4 μήνες μετά τα εγκαύματα στο 60% του σώματός του.