Απίστευτο: Επί 14 χρόνια πήγαινε απρόσκλητη σε κηδείες για να τρώει δωρεάν!

Απίστευτο: Επί 14 χρόνια πήγαινε απρόσκλητη σε κηδείες για να τρώει δωρεάν!

Λένε πως το τζάμπα είναι το καλύτερο αλλά εκείνη ξεπέρασε κάθε όριο! 

Το να πας σε κάποια γιορτή και να φας από το μπουφέ είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά αυτό που έκανε μια γυναίκα και μάλιστε σε κηδείες, ξεπερνά κάθε όριο.

Εμφανιζόταν απρόσκλητη σε κηδείες επί 14 χρόνια (!) και αφού θρηνούσε και και με την θλιμμένη οικογένεια, μετά «έπεφτε» δίχως... αύριο στο φαγητό!

Σύμφωνα με τη Mirror, ο τοπικός ιερέας γνωρίζει τη γυναίκα η οποία του έχει πει πως είναι καθήκον της να παρευρίσκεται και να θρηνεί για κάθε μέλος της κοινότητας και έτσι δεν μπορεί να την αποτρέψει να μην το κάνει.

«Έρχεται σε κάθε κηδεία και μπαίνει πάντα χωρίς πρόσκληση. Είναι καθολική και πιστεύει πως οφείλει να πάει σε όσες περισσότερες μπορεί», αναφέρει ο ιερέας του Berkshire στη Mirror.

Πρόσφατα μια μητέρα που έχασε την κόρη της από σπάνια ασθένεια, αποφάσισε να της μιλήσει. Τρείς εβδομάδες μετά τον θάνατο της 42χρονης, η οικογένεια τέλεσε την κηδεία, όπου η μυστηριώδης γυναίκα εμφανίστηκε με ένα ποδήλατο και άρχισε να μιλάει με τους παρευρισκόμενους.

«Στην αρχή νόμιζα ότι είναι συνάδελφός της. Όταν της μίλησα μου είπε ότι εργαζόταν μαζί με την Catherine ως σερβιτόρος. Αλλά η κόρη μου δεν ήταν ποτέ σερβιτόρα», είπε η μητέρα της.

«Έτρωγε συνέχεια από τον μπουφέ, λες και είχε να φάει για μέρες». Η μητέρα της Cathrine, θεώρησε πως η συμπεριφορά της ήταν απαράδεκτη.

Πάντως στην περιοχή υπάρχει μια εταιρία που νοικιάζει ανθρώπους, που θρηνούν, που πληρώνονται και ξεκινούν το μοιρολόι. Αυτή η γυναίκα το κάνει τσάμπα, για λίγο φαγητό. Και για αυτόν τον λόγο έχει διχάσει τον κόσμο που την έχει πετύχει σε αυτές τις δυσάρεστες συναθροίσεις.

Πηγή: athensmagazine.gr