Αυτό είναι το αυτοκόλλητο που μπορεί να σώσει τη ζωή των γυναικών από σεξουαλικές επιθέσεις

Αυτό είναι το αυτοκόλλητο που μπορεί να σώσει τη ζωή των γυναικών από σεξουαλικές επιθέσεις

Δείτε πώς λειτουργεί!

Πρόκειται για το τελευταίο τεχνολογικό επίτευγμα που εξασφαλίζει την ασφάλεια των γυναικών και μπορεί πραγματικά να σου σώσει τη ζωή. Ένα αυτοκόλλητο στο σουτιέν σου είναι ο καλύτερος αμυντικός μηχανισμός ενάντια στις σεξουαλικές επιθέσεις κι αν είσαι γυναίκα πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις γι' αυτό.

Το Intrepid είναι ένα αυτοκόλλητο , το οποίο τοποθετείς στην εσωτερική πλευρά του σουτιέν σου και μπορεί να ανιχνεύσει σε πραγματικό χρόνο μια βίαιη, μη οικειοθελή επαφή. Πρόκειται για το σπουδαίο επίτευγμα ενός επιστήμονα του MIT, ο οποίος με το gadget του μπορεί να σώσει τη ζωή πολλών γυναικών.

Το ηλεκτρονικό αυτοκόλλητο ανιχνεύει την αφή και εάν εντοπίσει κάτι πιο επιθετικό από το συνηθισμένο, στέλνει μια ειδοποίηση στο δίκτυο των φίλων και της οικογένειάς της γυναίκας που το φοράει.

Το Intrepid είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνό σου μέσω Bluetooth και μπορεί να κολληθεί σε οποιοδήποτε ρούχο. Περιλαμβάνει μάλιστα διάφορα επίπεδα ανταπόκρισης, ξεκινώντας με μια ειδοποίηση που αποστέλλεται στο τηλέφωνο εάν υποψιάζεται ότι κάτι είναι ακατάλληλο ή ασυνήθιστο.

Εάν δεν ανταποκριθείς στο κινητό σου, επιβεβαιώνοντας ότι είσαι καλά, τότε μια ειδοποίηση ασφαλείας θ' αποσταλεί στον στενό σου κύκλο. Μια σπουδαία εφεύρεση με στόχο ν' αποφευχθούν οι σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμοί σε πραγματικό χρόνο.

Πηγή: tilestwra