Απίστευτο και όμως αληθινό: Αυτή η 28χρονη παίρνει 10.000 δολάρια το μήνα για να… (vid)

Απίστευτο και όμως αληθινό: Αυτή η 28χρονη παίρνει 10.000 δολάρια το μήνα για να… (vid)

Και ποιος δεν θα ήθελε αυτήν τη δουλειά;

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να περνάτε τον χρόνο σας ταξιδεύοντας σε όλον τον πλανήτη και να μένετε σε μερικά από τα πιο πολυτελή και εντυπωσιακά ξενοδοχεία στον κόσμο;

Για την Σορέλε Αμόρε δεν πρόκειται απλώς για μία ιδέα ή ένα όνειρο. Αυτή είναι η καθημερινότητά της, καθώς κέρδισε στον διαγωνισμό «Best Job on the planet» (Η καλύτερη δουλειά στον πλανήτη) της εταιρείας Thirdhome και πλέον ζει ταξιδεύοντας σε εξωτικούς προορισμούς σε όλον τον κόσμο, λαμβάνοντας 10.000 δολάρια τον μήνα ως μισθό.

Πέραν του μισθού των 10.000 δολαρίων τον μήνα, η Σορέλε Αμόρε λαμβάνει επίσης ένα ταξιδιωτικό επίδομα από την εταιρεία, ενώ έχει τη δυνατότητα να παίρνει ένα ακόμη άτομο μαζί της στα ταξίδια που θα κάνει αυτούς τους τρεις μήνες που διαρκεί η δουλειά της.

Το μόνο που έχει να κάνει η ίδια, είναι να ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο από τα ταξίδια της και τη διαμονή της στα πολυτελή ξενοδοχεία! Ένα παράδειγμα των φωτογραφιών της θα το βρείτε στην ιστοσελίδα THRIRDHOME που της έδωσε τη δουλειά.

Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς κάνει την ώρα που εργάζεται...

Πηγή: tilestwra