Το μόριο του έφτανε το ένα μέτρο – Έκανε επέμβαση άλλαξε η ζωή του! (video)

Το μόριο του έφτανε το ένα μέτρο – Έκανε επέμβαση άλλαξε η ζωή του! (video)

Στα 20 του χρόνια τα γεννητικά του όργανα είχαν φτάσει το 1 μέτρο και ζύγιζαν 5 κιλά.

Απίστευτη ιστορία για τον 20χρονο Horace Owiti ο οποίος για χρόνια δεν μπορούσε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

Το 2006 παρατήρησε μια κύστη τα γεννητικά του όργανα και ένα χρόνο μετά υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν τόσα καλά, καθώς η κύστη επανεμφανίστηκε και άρχισε να μεγαλώνει, με το μόριο του να φτάνει το ένα μέτρο και να ζυγίζει 5 κιλά.

Ο 20χρονος από την Κένυα διαγνώστηκε με οξεία ελεφαντίαση, κάτι που μπορεί να προκληθεί από τσίμπημα κουνουπιού. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να περπατήσει και να παρατήσει το σχολείο του.

Ο νεαρός δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για επέμβαση, μέχρι που ένας γείτονάς του μοιράστηκε την ιστορία του μέσα από φωτογραφίες στο Facebook. Τότε το πρόβλημα του έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και η γυναίκα του κυβερνήτη του νομού Kimusu, Olivia Ranguma, ζήτησε να πάει γιατρός για να εκτιμήσει την κατάστασή του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Jaramogioginga Odinga εξέτασαν τον 20χρονο και διαγνώστηκε με οξεία ελεφαντίαση. Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για να μειώσει το μέγεθος και να ανακατασκευάσουν το πέος του ώστε να είναι λειτουργικό. Οι επεμβάσεις ήταν πετυχημένες και άλλαξε τη ζωή του νεαρού από την Κένυα.