Το 6χρονο αυτιστικό αγοράκι που έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή ικανότητα (photos)

Το 6χρονο αυτιστικό αγοράκι που έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή ικανότητα (photos)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! 

Ο 6χρονος Ίθαν Μπράουτον έχει το ψευδώνυμο «Σπάιντερμαν» και όχι άδικα. Έχει σκαρφαλώσει σε κάθε γωνιά του φράχτη του σπιτιού του, σε ντουλάπες, πόρτες, κουρτίνες, δέντρα και μάλιστα με μεγάλη ευκολία.

Ο 6χρονος Ίθαν έχει αυτισμό και αυτό τον έχει οδηγήσει στο να αναπτύξει μια εμμονή με την αναρρίχηση. Μέχρι τώρα οι γιατροί δεν έχουν καταφέρει να εξηγήσουν αυτό το φαινόμενο πόσο μάλλον να το θεραπεύσουν.

Ο 6χρονος Ίθαν έχει αυτισμό και αυτό τον έχει οδηγήσει στο να αναπτύξει μια εμμονή με την αναρρίχηση. Σκαρφαλώνει σε όλα τα έπιπλα του σπιτιού του ή σε οποιαδήποτε επιφάνεια μπορεί.

Αυτή η κατάσταση έχει κάνει την 36χρονη μητέρα του Ίθαν να ζει με ένα μεγάλο άγχος στην καρδιά και το μυαλό της κάθε φορά που παίρνει το βλέμμα της από τον γιο της.

Η μητέρα του η Σάρον δεν μπορεί να πάρει λεπτό το βλέμμα της από πάνω του, γιατί όλη την ώρα θέλει να σκαρφαλώνει σε κάτι.

«Ακόμα και γιατροί με πολλά χρόνια εμπειρίας στα παιδιά με αυτισμό δεν έχουν ξανασυναντήσει ένα παιδί σαν τον Ίθαν», ανέφερε η μητέρα του. Τα χέρια και τα πόδια της Σάρον είναι γεμάτα με μελανιές και μώλωπες που της έχει δημιουργήσει ο Ίθαν, όταν προσπαθεί να τον εμποδίσει από το να σκαρφαλώσει στα έπιπλα και τις πόρτες του σπιτιού.

Ο Ίθαν δεν φοβάται καθόλου και σκαρφαλώνει στους σωλήνες του σπιτιού του. Ο μεγαλύτερος φόβος της μητέρας του Ίθαν είναι μήπως κλειστεί ο γιος της σε κάποιο ίδρυμα ή γίνει σαν ζόμπι από τα φάρμακα. Η μητέρα του έχει φροντίσει να κάνει το σπίτι όσο πιο ασφαλές γίνεται για τον γιο της.

Το σαλόνι αποτελείται μόνο από μαλακά έπιπλα και το δωμάτιο του Ίθαν είναι γεμάτο μαξιλάρια και το κρεβάτι του βιδωμένο στο πάτωμα. «Ό,τι και αν γίνει στο μέλλον είμαι σίγουρη ότι ο Ίθαν ήρθε σε μένα για κάποιον λόγο. Τον αγαπώ αφάνταστα και θα είμαι πάντα στο πλευρό του», ανέφερε η μητέρα του.

Πηγή: tilestwra