Απίστευτο γράμμα 6χρονου στον Άγιο Βασίλη: «Η ζωή σου είναι άδεια» (photos)

Απίστευτο γράμμα 6χρονου στον Άγιο Βασίλη: «Η ζωή σου είναι άδεια» (photos)

Το γράμμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες 24 ώρες

Τα περισσότερα παιδάκια αγαπούν το Άγιο Βασίλη και περιμένουν πως και πως τα Χριστούγεννα κάθε χρόνο για να πάρουν το δώρο τους.

Ένας 6χρονος όμως φαίνεται πως έχει αντίθετη άποψη και την εξέφρασε γράφοντάς του ένα γράμμα, το οποίο ανάρτησε η μητέρα του στο twitter και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Σε αυτό, ο 6χρονος γράφει: «Αυτό το κάνω μόνο για το σχολείο. Ξέρω ότι η λίστα σου με τους άτακτους είναι άδεια. Και η λίστα με τους καλούς είναι άδεια. Και η ζωή σου είναι άδεια. Δεν ξέρεις τι μπελάδες είχα στη ζωή μου. Αντίο».

Το γράμμα τελειώνει με την τρυφερή αποφώνηση «Με αγάπη», αλλά δεν φέρει υπογραφή αφού ο 6χρονος δηλώνει στον Άγιο: «Δεν σου λέω τ' όνομά μου».

«Ο 6χρονος δύσπιστος γιος μου έπρεπε να γράψει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη στο σχολείο. Και το έκανε...» έγραψε η Μακάμον αναρτώντας μια φωτογραφία της επιστολής.

Κάποιοι χρήστες του Twitter εντυπωσιάστηκαν με τη σοφία του παιδιού, άλλοι όμως εξέφρασαν ανησυχία. Η υπερήφανη μητέρα έσπευσε να τους καθησυχάσει: «ΥΓ. Οι "μπελάδες" στη ζωή του; Ο αδελφός του. Μην καλέσετε την πρόνοια. Πιστέψτε με, το διασκεδάζει πολύ».