Χρειάστηκαν δύο ομάδες πυροσβεστών για να ξεκολλήσουν... δαχτυλίδι από το πέος άντρα!

Χρειάστηκαν δύο ομάδες πυροσβεστών για να ξεκολλήσουν... δαχτυλίδι από το πέος άντρα!

Έγινε και αυτό στον κόσμο μας και δεν είναι πρωτότυπο.

Ο άντρας πήγε στο νοσοκομείο της πόλης τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι γιατροί εκτίμησαν την κατάσταση και ζήτησαν την βοήθεια του πυροσβεστικού τμήματος, που έστειλε άμεσα στο σημείο ένα κλιμάκιο. Αφού επί τέσσερις ώρες προσπάθησαν με κάθε μέσο που διέθεταν να αφαιρέσουν το σεξουαλικό βοήθημα από την βάση του πέους του άντρα, χρειάστηκε και αυτοί να ζητήσουν... ενισχύσεις. Έτσι, κλήθηκε στο νοσοκομείο του Ίπσουιτς και ένα κλιμάκιο από έτερο πυροσβεστικό σταθμό και τελικά χρειάστηκαν συνολικά έξι ώρες για να «ανακουφιστεί» από το πρόβλημά του ο άντρας.

«Ομάδες πυροσβεστών κλήθηκαν για βοήθεια από την υπηρεσία ασθενοφόρων. Έφτασαν στο νοσοκομείο Ιπσουιτς τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και αφαίρεσαν από την βάση του πέους ενός άντρα ένα μεγάλο δαχτυλίδι», ήταν η επίσημη δήλωση του εκπροσώπου της πυροσβεστικής για το περιστατικό.

Δεν έγινε γνωστό εάν ο άντρας χρειάστηκε περαιτέρω ιατρική βοήθεια. Ανάλογα περιστατικά έχουν διπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής να λέει με μια δόση χιούμορ: «Η καλύτερή μας συμβουλή είναι: Αν σε στενεύει, μην το πιέζεις»!

Πηγή: protothema.gr