Τραγικό: Άνδρας «σφήνωσε» σε κάθισμα στο σινεμά και πέθανε

Τραγικό: Άνδρας «σφήνωσε» σε κάθισμα στο σινεμά και πέθανε

Απίστευτο...

Την τελευταία του πνοή μετά από μια εβδομάδα που πέρασε σε εντατική νοσοκομείου του Μπέρμιγχαμ άφησε ένας άνδρας, ο οποίος έπαθε καρδιακή προσβολή όταν εγκλωβίστηκε σε κάθισμα κινηματογράφου.

Σύμφωνα με την Guardian, o άνδρας - του οποίου το όνομα δεν έχει ανακοινωθεί - βρισκόταν στον κινηματογράφο Vue του εμπορικού κέντρου Star City όταν ξαφνικά, κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας, του έπεσε το κινητό του κάτω από τα δύο μπροστινά καθίσματα.

Όταν τελείωσε η ταινία, ο άνδρας έσκυψε και προσπάθησε να φτάσει με το χέρι του το κινητό. Κατά τη διάρκεια της προσπαθειάς του όμως, το κεφάλι του σφήνωσε ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα, προκαλώντας του πανικό. Λίγα λεπτά μετά και ενώ τα άτομα που είχαν μείνει στο σινεμά προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίσουν, ο άτυχος άνδρας έπαθε έμφραγμα. Ο φίλος που ήταν μαζί του έσπασε το πάνω μέρος της καρέκλας καταφέρνοντας να τον ελευθερώσει, και το ασθενοφόρο που είχε ήδη φτάσει μετέφερε τον Βρετανό στο νοσοκομείο.

Παρά τα αρχικά σημάδια που έδειχναν ότι μπορει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, ο Βρετανός απεβίωσε μία εβδομάδα μετά στο κρεβάτι της εντατικής από επιπλοκές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κινηματογράφου, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εγκλωβίστηκε και έπαθε έμφραγμα ο άτυχος άνδρας θα διερευνηθούν, ώστε να διαπιστωθεί εάν το περιστατικό θα μπορούσε με κάποιον τρόπο να αποφευχθεί ή εάν απλά πρόκειται για ένα παράξενο συμβάν με τραγική κατάληξη.