Μαθητές ανακάλυψαν πως η Ρόουζ θα μπορούσε να έχει σώσει τον Τζακ στον Τιτανικό!

Μαθητές ανακάλυψαν πως η Ρόουζ θα μπορούσε να έχει σώσει τον Τζακ στον Τιτανικό!

Και βραβεύτηκαν για την έρευνά τους! Δείτε πώς! 

Μπορεί να έχουν περάσει 20 ολόκληρα χρόνια από την μέρα που κυκλοφόρησε στην μεγάλη οθόνη ο «Τιτανικός», αλλά οι φαν του ακόμη συνεχίζουν να ασχολούνται με αυτόν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει μάλιστα, όταν την δική τους εκδοχή παρουσιάσαν μαθήτριες, αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε η Ρόουζ (Κέιτ Γουίνσλετ) να σώσει τον Τζακ (Λεονάρντο Ντι Κάπριο).

Συγκεκριμένα, μία ομάδα κοριτσιών από σχολείο της Αυστραλίας παρουσίασαν σε εργασία τους τον απλό τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να είχε επιβιώσει το ζευγάρι μετά την καταστροφή του πλοίου.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Τζακ και η Ρόουζ μετά την βύθιση του πλοίου κατέληξαν στην θάλασσα και συγκεκριμένα πάνω σε ένα κομμάτι από τα συντρίμμια του πλοίου, στο οποίο όμως χωρούσε μόνο ένα άτομο, με αποτέλεσμα ο Τζακ να θυσιαστεί για χάρη της κοπέλας που ερωτεύτηκε και αγάπησε στο ταξίδι.

Τα κορίτσια ανέφεραν πως αν ο Τζακ είχε φορέσει σωσίβιο πριν καταλήξει στην θάλασσα θα μπορούσε να είχε επιβιώσει, καθώς θα επέπλεαν και οι δύο στη θάλασσα.

Οι μαθητές για να φτάσουν σε αυτό το συμπέρασμα έκαναν πολλές δοκιμές για να δουν αν όντως εκείνη την εποχή θα μπορούσε να συμβεί κάτι τόσο απλό.

Τα 10χρονα πάντως παιδάκια που έφθασαν σε αυτό το συμπέρασμα δεν έγιναν μόνο γνωστά σε όλους τους φαντης ταινίας, αλλά πήραν και το πρώτο βραβείο στον Εθνικό διαγωνισμό Μαθηματικών για νέα ταλέντα.