Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο μικρός πρωταγωνιστής έμεινε... «Μόνος στο Σπίτι» (photo)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο μικρός πρωταγωνιστής έμεινε... «Μόνος στο Σπίτι» (photo)

Απίστευτο! Δεν το είχαμε παρατηρήσει ποτέ! 

Τα Χριστούγεννα μπορεί αν αργούν το μόνο σίγουρο όμως είναι πως όταν φτάσουν, θα δούμε για πολλοστή φορά κάποιες από τις ταινίες «Μόνος στο Σπίτι».

Σε μία από αυτές, ο Κέβιν (Μακόλεϊ Κόλκιν) μένει μόνος στο σπίτι του για τα Χριστούγεννα την ώρα που η οικογένειά του ταξιδεύει για το Παρίσι. Στην ιστορία, η οικογένεια αργεί να ξυπνήσει εξαιτίας μιας διακοπής ρεύματος και τότε αναγκάζονται όλοι να βιαστούν για να φύγουν για το αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα ο Κέβιν να μείνει στο σπίτι. Στη συνέχεια, μέσα από σπαρταριστά γεγονότα, ο Κέβιν καταφέρνει να τα βάλει με διαρρήκτες που προσπαθούν να μπουν στο σπίτι της οικογένειας.

Ένας χρήστης του reddit όμως, ο bobcobble, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που δείχνει πως ο πατέρας του Κέβιν, Πίτερ ΜακΆλιστερ άφησε σκόπιμα πίσω το γιο του.

Ο μικρός ρίχνει γάλα επάνω στο τραπέζι της κουζίνας, την ώρα που η οικογένεια τρώει πίτσα και στη συνέχεια προσπαθούν να το σκουπίσουν με χαρτοπετσέτες. Οι τηλεθεατές με μια προσεκτική ματιά, μπορούν να παρατηρήσουν πως ο Πίτερ ρίχνει το αεροπορικό εισιτήριο του Κέβιν στα σκουπίδια μαζί με τις χαρτοπετσέτες.

Ο Κέβιν δε θα μπορούσε να πάει πουθενά χωρίς το εισιτήριό του και ακόμη κι αν έφτανε στο αεροδρόμιο, θα έμενε τελικά «Μόνος στο Σπίτι».

Δείτε τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery...