Συγκλόνισαν οι Unboxholics και οι fans τους-Συγκέντρωσαν πάνω από 29.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους

Συγκλόνισαν οι Unboxholics και οι fans τους-Συγκέντρωσαν πάνω από 29.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους

Αυτή είναι η δύναμη του διαδικτύου - Μέσα σε 3 ώρες!

Του Κώστα Σκορδούλη

Τις τελευταίες ημέρες σε όλη την Ελλάδα γίνονται προσπάθειες για να μαζευτούν τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και άλλα αγαθά, με σκοπό διάφορες οργανώσεις να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστική και χθες αποδείχθηκε ξανά πώς όταν θέλουμε κάτι και είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να το πετύχουμε.

Η ομάδα των Unboxholics σε ένα από τα γνωστά τους livestream που κάνουν κάθε Παρασκευή βράδυ, συγκέντρωσαν με τη βοήθεια των fans τους, περισσότερα από 29.000 ευρώ μέσα σε 3 ώρες! Όπως είχε γράψει η "κεφαλή" των Unboxholics, Σάκης Καρπάς, αυτά τα χρήματα θα διατεθούν σε ειδικό λογαριασμό του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων από τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Για εκείνους που δεν γνωρίζουν ποιοι είναι οι Unboxholics, πρόκειται για μια παρέα η οποία ασχολείται με το unboxing προϊόντων τεχνολογίας (και όχι μόνο) εδώ και αρκετά χρόνια στο διαδίκτυο.

Κάθε Παρασκευή, μέσω του Twitch, οι Unboxholics παίζουν διάφορα παιχνίδια live και ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν αλλά και να προσφέρουν χρήματα (donate), για να υποστηρίξουν τη δουλειά τους.

Ο Σάκης Καρπάς είχε ενημερώσει πως το πόσο που θα μαζευτεί στο χθεσινό τους livestream, θα δοθεί αποκλειστικά στους πυρόπληκτους και το αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστικό. Αυτή είναι η δύναμη του διαδικτύου και της ελληνικής ψυχής!