Τρόμος για οικογένεια στα Τρίκαλα - Βρήκαν σπάνια αράχνη - σκορπιό! (photos)

Τρόμος για οικογένεια στα Τρίκαλα - Βρήκαν σπάνια αράχνη - σκορπιό! (photos)

Αν δεν αντέχετε μην την δείτε...

Τον τρόμο βίωσε μια οικογένεια στο Λογγάκι των Τρικάλων, όταν εμφανίστηκε στο σπίτι της ένα σπάνιο είδος αράχνης-σκορπιού.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι του κ. Δημήτρη Παπαβασιλείου, σύμφωνα με το trikalaola.gr, με τον πατέρα τριών παιδιών να φοβάται μην τσιμπήσει κάποιο από τα μέλη της οικογένειας του.

«Μένουμε στο Λογγάκι, είμαστε μία οικογένεια με τρία παιδιά. Πριν λίγο η μεγάλη μας κόρη φώναξε τρομαγμένη ότι βλέπει κάτι στην μπαλκονόπορτα.

Όταν πήγα να δω τι ήταν, βρήκα μια τεράστια αράχνη περίπου 10 εκατοστά μέσα από το παντζούρι, αλλά ευτυχώς έξω από τη σήτα.

Βγήκα και τη σκότωσα αμέσως γιατί φοβήθηκα μήπως μπει μέσα καθώς στο σπίτι υπάρχει νεογέννητο μωρό. Αμέσως έκανα λίγη έρευνα στο ιντερνέτ και ανακάλυψα ότι πρόκειται για την αράχνη-σκορπιό ή αλλιώς camel spider.

Οι απόψεις για το αν είναι επικίνδυνες ή όχι διίστανται αλλά και μόνο από το μέγεθος των σαγονιών της σίγουρα θα είναι εξαιρετικά επώδυνο το δάγκωμα της ιδίως σε ένα μικρό παιδί.

Το πώς βρέθηκε αυτό το είδος την Ελλάδα παραμένει μυστήριο και πόσο μάλλον στην αυλή μας», γράφει ο κ. Παπαβασιλείου στο trikalaola.gr, στέλνοντας και σχετικές φωτογραφίες.