Η εκπληκτική απάντηση παιδιού στο ερώτημα «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» (photo)

Η εκπληκτική απάντηση παιδιού στο ερώτημα «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» (photo)

Το ίντερνετ παραληρεί

Ένας προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του να γράψουν έκθεση για το «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» και η απάντηση ενός πιτσιρικά έχει γίνει viral.

«Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια», λέει το γνωστό απόφθεγμα και ένας πιτσιρικάς φρόντισε να το επιβεβαιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πως; Απαντώντας με εκπληκτικό τρόπο και ωριμότητα στο ερώτημα που του έθεσε ο προπονητής του: «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας».

Η έκθεση που παρέδωσε και έχει γίνει viral μετά την δημοσίευση της Ελπίδας Καμιανού, ανέφερε τα εξής...

«Το να είσαι Έλληνας είναι το ίδιο με το να είσαι Αλβανός, Σύριος, Αμερικάνος, Γερμανός, Τούρκος. Ο Έλληνας γεννιέται με την ίδια αξία και πεθαίνει με την ίδια. Δεν γεννιέται με κανένα προτέρημα υπέρ του ξένου. Ζει σε έναν τόπο όπως οι υπόλοιποι, απλά με πολύ ήλιο και θάλασσα. Το αρνητικό αυτού του τόπου είναι οτι υπάρχουν Έλληνες που πιστεύουν οτι η ιδιότητα του Έλληνα τον καθιστά ανώτερο έναντι των υπολοίπων. Όλοι γεννιόμαστε ίσοι, όπως και πεθαίνουμε. Η αξία που αποκτούμε προκύπτει από το αν ό,τι κάναμε στην ζωή μας, επηρέασε θετικά την ζωή όλων των ανθρώπων του πλανήτη».