Υιοθέτησε 11χρονη σκυλίτσα - Αυτό που έμαθε μετά την έκανε να τρελαθεί από τη χαρά της (pics)

Υιοθέτησε 11χρονη σκυλίτσα - Αυτό που έμαθε μετά την έκανε να τρελαθεί από τη χαρά της (pics)

Πόσες πιθανότητες είχε να γίνει αυτό;

Η παρακάτω -αληθινή- ιστορία, είναι μια ακόμη απόδειξη πως η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια που δεν είναι πάντα άσχημα.

Πριν πολλά χρόνια η Nicole Grimes απ' το West Brownsville, είχε ένα κουτάβι το οποίο αναγκάστηκε να δώσει. Για πολλά χρόνια σκεφτόταν τι έχει απογίνει αυτό το σκυλί και τελικά έμαθε την απάντηση.

Την περασμένη βδομάδα μια φίλη της «ανέβασε» στο Facebook μια φωτογραφία ενός σκύλου μεγάλης ηλικίας, λέγοντας πως προσπαθούσε να του βρει σπίτι. Τότε η Nicole αποφάσισε να το υιοθετήσει καθώς της θύμιζε πολύ το κουτάβι της.

Όταν την πήγε στο κτηνίατρο, ανακάλυψαν πως το σκυλί αυτό ήταν το δικό της σκυλί το οποίο είχε αναγκαστεί να δώσει, χάρις τη βοήθεια του μικροτσιπ!

Την λάτρευε ως παιδί, αλλά όταν ο πατέρας της άλλαξε δουλειά κι άρχισε να εργάζεται απ' το σπίτι, θεώρησε ότι η σκυλίτσα έκανε υπερβολική φασαρία και δεν τον άφηνε να δουλέψει. «Μια μέρα ήρθε και με πήρε απ' το σχολείο κι όταν είδα ότι μέσα στο αμάξι ήταν κι η Chloe Bear κατάλαβα αμέσως ότι θα την πηγαίναμε στη φιλοζωϊκή. Το στομάχι μου ανακατεύτηκε. Ποτέ δεν το είχα ξεπεράσει. Κάθε χρόνο θυμόμουν ακόμα τα γενέθλιά της, στις 26 Οκτωβρίου».

Τη σκυλίτσα είχε υιοθετήσει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, όταν όμως πέθαναν και οι δύο, ένας γείτονας την φρόντιζε προσωρινά μέχρι να βρει σπίτι. Αυτός ο γείτονας ήταν φίλος με την Nicole στο Facebook κι έτσι αυτή έτυχε να δει το ποστ του και προσφέρθηκε να υιοθετήσει το σκυλί που της θύμιζε το αγαπημένο της κατοικίδιο. Και τελικά ήταν ακριβώς αυτό.