Ένας σύγχρονος ήρωας – Συμμετείχε σε τρίαθλο χωρίς να γνωρίζει πως πάσχει από καρκίνο (video)

 Ένας σύγχρονος ήρωας – Συμμετείχε σε τρίαθλο χωρίς να γνωρίζει πως πάσχει από καρκίνο (video)

Τώρα το δίνει τον σημαντικότερο αγώνα της ζωής του

Πολλοί ήρωες της ζωής βρίσκονται εκεί έξω και δυστυχώς δεν τους γνωρίζουμε. Καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή και πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για όλους μας!

Ένας από αυτούς είναι ο Peter McCleave, ένας αθλητής και πατέρας που ολοκλήρωσε τρεις αγώνες τριάθλου (Ironmans), χωρίς να γνωρίζει πως πάσχει από καρκίνο.

Η κούραση που αισθανόταν ο 40χρονος μετά και πριν από τους αγώνες, νόμιζε πως ήταν από προπόνηση και την καταπόνηση, αλλά τελικά δεν οφειλόταν εκεί. Τον Σεπτέμβριο του 2016 και μετά την ολοκλήρωση των τριών event, εισήχθη στο νοσοκομείο καθώς δεν αισθανόταν καλά, νομίζοντας πως έχει πνευμονία και ασθένεια των Λεγεωνάριων.

Τελικά μετά από πολύ καιρό, ο πατέρας 2 παιδιών διεγνώσθη με μυέλωμα και οι γιατροί του έδωσαν 7 χρόνια ζωής.

Η ασθένεια έσπασε τρεις σπονδύλους στην πλάτη του, με τον Peter να ξεκινά τρεις έντονους κύκλους χημειοθεραπείας σε μια προσπάθεια να απαλλαγεί από τον καρκίνο. Μαζί με τη γυναίκα του δεν έχουν πει την αλήθεια στα παιδιά τους και απλά υπάρχουν φορές που αποφεύγει να κάνει πράγματα λέγοντας πως είναι κουρασμένος. Πλέον ο 40χρονος ψάχνει για έναν δότη βλαστικών κυττάρων για να ζήσει πέρα από την επταετή πρόβλεψη που του έδωσαν οι γιατροί.

Ο Peter κερδίζει επί του παρόντος χρήματα μέσω του «GoFundMe», καθώς ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο με δικά του έξοδα για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για την εγγραφή του ως δότη βλαστικών κυττάρων.

Ο ίδιος αναφέρει: «Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους για να εγγραφούν ως δότες βλαστικών κυττάρων, είναι μια απλή διαδικασία αλλά θα σώσει τη ζωή μου».