Έβλεπε τηλεόραση και παρατήρησε κάτι στο λαιμό του παρουσιαστή – Του έσωσε τη ζωή! (photos)

Έβλεπε τηλεόραση και παρατήρησε κάτι στο λαιμό του παρουσιαστή – Του έσωσε τη ζωή! (photos)

Η παρέμβασή της On Air, του έσωσε τη ζωή!

Θαύματα συμβαίνουν όταν δεν τα περιμένουμε και, αναμφισβήτητα, όταν τα χρειαζόμαστε περισσότερο, όπως συνέβη στην παρακάτω ιστορία. Ο Tarek El Moussa, παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής έχει πιθανόν συνηθίσει σε τηλεθεατές που ασχολούνται με την εμφάνισή του.

Συνήθως, έχουν να κάνουν με την καλή του εμφάνιση του και τη γοητευτική του παρουσία, αλλά μια μέρα, μία τηλεθεάτρια είδε κάτι που την ανησύχησε αρκετά για να αναλάβει δράση. Έπραξε σωστά επειδή είχε απόλυτο δίκιο.

Ο Tarek El Moussa παρουσιάζει μια εκπομπή για επενδύσεις σπιτιών που ονομάζεται Flip or Flop. Ο γοητευτικός παρουσιαστής έχει τη δουλειά των ονείρων του, αλλά ποτέ δεν περίμενε ότι θα του έσωζε τη ζωή. Ο Tarek ανακάλυψε όγκο στον θυρεοειδή του πάνω στην ώρα για τη χειρουργική επέμβαση, καθώς είχε ήδη αρχίσει να εξαπλώνεται στους λεμφαδένες του.

Μία προσεκτική τηλεθεάτρια που ανήκε σε εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, παρατήρησε κάτι περίεργο στο λαιμό του Tarek.

Καθώς κινούταν σε όλη την εκπομπή, ήταν σε θέση να παρατηρήσει ότι υπήρχε ένα εξόγκωμα στο λαιμό του, που κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Πήρε πρωτοβουλία και επικοινώνησε με τους παραγωγούς, οι οποίοι ενημέρωσαν τον Tarek ότι μια επίσκεψη στο γιατρό θα ήταν μια καλή ιδέα.

Ο Tarek πλέον αναρρώνει από τον καρκίνο, που θα εξαπλωνόταν ταχέως και σε άλλους ιστούς. Η τηλεθεάτρια που ειδοποίησε την εκπομπή κυριολεκτικά του έσωσε τη ζωή, όπως θα έκανε και στη δουλειά της στο νοσοκομείο. Σίγουρα ο Tarek θα την ευγνωμονεί!