Πούλησε σε δημοπρασία μια «ξεχασμένη» κουβέρτα και έγινε εκατομμυριούχος (vid+pics)

Πούλησε σε δημοπρασία μια «ξεχασμένη» κουβέρτα και έγινε εκατομμυριούχος (vid+pics)

Γιατί η ζωή παίζει παράξενα παιχνίδια...

Πως θα αντιδρούσες αν μάθαινες πως στο μπαούλο σου υπάρχει μια κουβέρτα που αξίζει μια περιουσία; Αυτό ακριβώς συνέβη σε έναν 53χρονο καθώς διέθετε χωρίς να το γνωρίζει μια κουβέρτα τεράστιας αξίας.

Ο Λόρεν Κράιτζερ ζούσε μια φτωχή ζωή, καθώς ένα τροχαίο παραλίγο να του κοστίσει τη δυνατότητα να περπατά. Αυτό τον έκανε να ζει μόνο με ένα επίδομα αναπηρίας, καθώς δεν μπορούσε να εργαστεί. Μια μέρα όμως, άλλαξαν τα πάντα.

Ο Κράιτζερ έμαθε από φιλικό του πρόσωπο για έναν πλειστηριασμό παλαιών αντικειμένων κι αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του με μία παμπάλαια κουβέρτα, προίκα από την μητέρα του.

Τότε έμαθε πως η κουβέρτα είχε κατασκευαστεί στις αρχές της δεκαετίας του 1800 και μάλιστα από ιθαγενείς της φυλής των Ναβάχο, κάτι που ανέβασε "τρελά" την αξία της.

Η κουβέρτα πωλήθηκε για 1,5 εκατομμυρίου δολαρία και πλεόν η ζωή του 53χρονου Κράιτζερ και της οικογένειάς του έχει αλλάξει ριζικά, καθώς μετακόμισαν ήδη στο καινούργιο τους σπίτι σε πολυτελές προάστιο του Λος Άντζελες, ενώ από τις πρώτες «επενδύσεις» του τυχερού Καλιφορνέζου ήταν κι η αγορά ενός αυτοκινήτου, καθώς οι μετακινήσεις του με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είχαν επιδεινώσει πολύ την κατάσταση του ποδιού του.