Ραγίζουν καρδιές τα γράμματα 9χρονης στη μητέρα της για να μην την αφήνει μόνη της

Ραγίζουν καρδιές τα γράμματα 9χρονης στη μητέρα της για να μην την αφήνει μόνη της

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους...

Ακόμα και ο πιο σκληρός άνθρωπος θα λύγιζε μπροστά σε αυτό το γεγονός. Μητέρα συνήθιζε να βγαίνει και να διασκεδάζει, αφήνοντας τα παιδιά της μόνα στο σπίτι.

Η 9χρονη κορούλα της, έπρεπε να φροντίζει τον 2χρονο αδερφό της και την τελευταία φορά όπου η μητέρα της άργησε πολύ να έρθει εκείνη φοβήθηκε πολύ.

Έτσι πήρε τον αδερφό της, σκαρφάλωσαν σε ένα παράθυρο και προσπάθησαν να ειδοποιήσουν τους γείτονες για να φέρουν βοήθεια. Η αστυνομία ήρθε και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν διάβασαν γράμματα που έγραφε το μικρό κοριτσάκι στη μητέρα της, όταν εκείνη τα άφηνε για να διασκεδάζει.

«Όλο το βράδυ κλαίμε για εσένα και ανησυχούμε πραγματικά», έλεγε το ένα χαρτί, ενώ ένα άλλο ανέφερε: «Μαμά που είσαι; Μου λείπεις. Κλαίω και είμαι φοβισμένη. Ξύπνησέ με όταν γυρίσεις. Σε ευχαριστώ μαμά». Μάλιστα το κοριτσάκι όταν δεν είχε άλλο χαρτί, έγραψε τα γράμματα της πάνω στο τραπέζι με κραγιόν.

Η πρόνοια πήρε τα παιδιά, αλλά τα επέστρεψε στις 23 Νοεμβρίου, με την μητέρα να μην βάζει μυαλό, καθώς συνέχισε να αφήνει μόνα τους τα παιδιά. Κάτι που επιβεβαιώθηκε στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα να της επιβληθεί φυλάκισης 8 μηνών με 2ετή αναστολή.