Απίστευτος οριζόντιος ουρανοξύστης... «προ των πυλών»! (videos+photos)

Απίστευτος οριζόντιος ουρανοξύστης... «προ των πυλών»! (videos+photos)

«Τεράστιο» project στην Κίνα

Μετά από έξι χρόνια εργασιών, η κατασκευή του Raffles City Chongqing ολοκληρώνεται στην Κίνα.Πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο οικοδομικό εγχείρημα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του New Atlas, ο αποκαλούμενος οριζόντιος ουρανοξύστης αποτελείται από οκτώ πύργους και μια γέφυρα

Η εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή του είναι η CAPITALAND.

Η CapitaLand αναφέρει πως δομικά έχει ολοκληρωθεί και σε εξέλιξη είναι μόνο οι εργασίες στο εσωτερικό του. Τα επίσημα εγκαίνια αναμένονται στο δεύτερο μισό του 2019.

Η έκταση του project είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με συνολική επιφάνεια ορόφων 817.000 τετραγωνικών μέτρων στους οκτώ πύργους του. Η γέφυρα, υπό την ονομασία Crystal, υποστηρίζεται από τέσσερις ουρανοξύστες των 250 μέτρων. Επίσης, συνδέει άλλο ένα ζεύγος ουρανοξυστών, ύψους 350 μέτρων, μέσω δύο μικρότερων γεφυρών. Έχει μήκος 300 μέτρων και καλύπτεται από περίπου 3.000 πάνελ γυαλιού και αλουμινίου.

Στο εσωτερικό της γέφυρας θα βρίσκονται δύο πισίνες, μια γκαλερί, μεγάλοι κήποι με δέντρα, εστιατόρια. Το υπόλοιπο Raffles City Chongqing θα έχει γραφεία και διαμερίσματα.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτό στη gallery: