Η δασκάλα που έπνιξε τα παιδιά της για να τα σώσει από το τέλος του κόσμου (photo)

Η δασκάλα που έπνιξε τα παιδιά της για να τα σώσει από το τέλος του κόσμου (photo)

Τι ήταν αυτό που θόλωσε το μυαλό της

Για χρόνια ήταν η πιο χαμογελαστή και φιλική δασκάλα στο σχολείο της, με τα παιδιά να την λατρεύουν σαν μητέρα και τους συναδέλφους της σαν άγγελο.

Μια μέρα όμως η 36χρονη Ekaterina Babkina άλλαξε. Το διαζύγιο και η εγκατάλειψη του συζύγου της, την έκαναν να καταρρεύσει και να αρχίσει τα χάπια ακόμα και για να κοιμηθεί.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει πολλές φορές και άρχισε να μιλά για το τέλος του κόσμου, έχοντας συνδυάσει το τέλος του γάμου της, με αυτό της Γης. Έτσι αποφάσισε να «σώσει» τα παιδιά της από την ολοκληρωτική καταστροφή που έβλεπε πως θα ερχόταν. Αφού να νάρκωσε τα έπνιξε στην παγωμένη λίμνη του Κιέβου.

Ώρες αργότερα οι αστυνομικές αρχές την βρήκαν να περιπλανιέται, μην έχοντας καταλάβει τι έκανε. Η 36χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση. Σύμφωνα με τους γιατρούς πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη που απ' ότι λέγεται προκλήθηκε από τον χωρισμό της με τον 33χρονο σύζυγό της πριν 18 μήνες.

Το έγκλημα που έγινε το περασμένο Οκτώβρη συγκλόνισε την Ουκρανία, και σήμερα η Ekaterina περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου για το που θα εκτίσει την ποινή της.