Σοκ: H 5χρονη Νιγηριανή με το «αγγελικό» πρόσωπο- Το «ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο»! (photos)

Σοκ: H 5χρονη Νιγηριανή με το «αγγελικό» πρόσωπο- Το «ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο»! (photos)

Απίστευτα μάτια...

Τον γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο κάνουν οι φωτογραφίες του 5χρονου κοριτσιού από τη Νιγηρία, το οποίο ανακυρήχτηκε «το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου», όταν ένας φωτογράφος ανέβασε μερικές λήψεις του στο Instagram.

Tο κοριτσάκι ονομάζεται Jare και είναι από την Νιγηρία. Ο φωτογράφος Mofe Bamuyiwa τράβηξε τις φωτογραφίες της μικρής, η οποία κάθετε με το φόρεμά της σε ένα μονόχρωμο φόντο, έχει μεγάλα εκφραστικά μάτια και απαλό σκούρο δέρμα.

Tα μαλλιά της είναι εξίσου εντυπωσιακά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Ο φωτογράφος έγραψε στη λεζάντα: «Το μόνο που βλέπω είναι μια ισχυρή γυναίκα. Είδα την αποκάλυψη».

Άλλωστε σε μια φωτογραφία μπορεί να αναδεικνύεται η εξωτερική ομορφιά ως επι τω πλείστον, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δε μπορεί κανείς να παραγνωρίσει και την «ομορφιά» της ψυχής!

Γρήγορα οι φωτογραφίες έγιναν viral και απέσπασαν 16.000 likes, σπάζοντας το Internet. «Το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο», έγραψαν από κάτω πολλοί χρήστες των social media!

Η μικρή Jare ζει με τις δύο αδερφές της, την 7χρονη Jomi και την 10χρονη Joba. Μάλιστα, έχουν και δικό τους λογαριασμό στο Instagram με το όνομα «The J3 Sisters».

Για χρόνια,η 16χρονη -πια- Thylane Blondeau θεωρούνταν το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο... με την φωτογραφία της να κάνει τον γύρο της υφηλίου.

Δείτε τη gallery: