Τρίκαλα: Μια πόλη της Θεσσαλίας με υποδομές Ευρώπης! (photos)

Τρίκαλα: Μια πόλη της Θεσσαλίας με υποδομές Ευρώπης! (photos)

«100 χρόνια μπροστά» από την υπόλοιπη Ελλάδα

Ανέκαθεν όλοι νόμιζαν ότι το σύνολο των ανέσεων και της επιτομής της τεχνολογίας συσσωρεύεται στις δύο μεγαλουπόλεις της Ελλάδος... την πρωτέυουσα Αθήνα και τη «νύφη του Βορρά» Θεσσαλονίκη.

Τα Τρίκαλα όμως ήρθαν να μας αποδείξουν ότι όχι μόνο δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα αλλά πλέον είναι πολύ πιο μπροστά από τους υπόλοιπους!

Αυτή η διαπίστωση «στηρίζεται» σε 3 τομείς:

1)Ελεύθερο Wi–Fi

Η ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω Wi-Fi σε ολόκληρη την πόλη αποτελεί γεγονός, την ίδια ώρα που στο κέντρο της πρωτεύουσας... στην πλατεία Συντάγματος το ψάχνουμε με το «κυάλι», περιμένοντας τις εξαγγελίες των κυβερνήσεων να υλοποιηθούν

2)Λεωφορεία χωρίς οδηγούς

Τα πρώτα λεωφορεία χωρίς οδηγό έκαναν την εμφάνισή τους, στο πλαίσιο της πιλοτικής του λειτουργίας στην «έξυπνη πόλη» των Τρικάλων και έφεραν τα πάνω κάτω. Μπορεί να χάνεται η ανθρώπινη επιρροή και η επικοινωνία οδηγού- επιβατών, μπορεί στην πολύβουη Αθήνα αυτό να μοιάζει ουτοπικό... όμως πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτοτυπία!

3)Ταχύτητες 5G

Τα Τρίκαλα αποτελούν την πρώτη πόλη της Ελλάδας που εγκατέστησε πιλοτικό δίκτυο 5G, με το σερφάρισμα στο ίντερνετ να περνά σε «άλλο level»

Το καλύτερο όλων; Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε καφετέριες και εστιατόρια! Εις ανώτερα

Δείτε τη gallery: