Θάντερκατς: Ο Λάινο, η Τσιτάρα και οι άλλοι ήρωες της παιδικής σειράς που άφησε εποχή! (video+photos)

Θάντερκατς: Ο Λάινο, η Τσιτάρα και οι άλλοι ήρωες της παιδικής σειράς που άφησε εποχή! (video+photos)

«Σημάδεψε» την παιδική μας ηλικία

Οι Θάντερκατς (Thundercats) είναι αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων και προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1985. Αποτελούνταν από 4 κύκλους επεισοδίων και μία τηλεταινία, η οποία προβλήθηκε το 1986, με τον συνολικό αριθμό επεισοδίων να ανέρχεται στα 130.

Υπήρξαν από τις πιο δημοφιλείς σειρές κινουμένων σχεδίων των 80's και αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό σε όσες χώρες προβλήθηκαν.

Οι Θάντερκατς είναι μια ομάδα ανθρωπόμορφων αιλουροειδών με υπερφυσικές δυνάμεις από τον πλανήτη της Θαντέρα.

Ο Τζάγκα, που είναι ο μεγαλύτερος όλων είχε αναλάβει να οδηγήσει το σκάφος στην Τρίτη Γη, ενώ οι υπόλοιποι Θάντερκατς, η Τσιτάρα, ο Τάιγκρα, ο Πάνθρο, ο Γουάιλικατ, η Γουάιλικιτ, ο Σναρφ και ο έφηβος άρχοντας των Θάντερκατς, ο Λάιονο, ο οποίος παραμένει έφηβος, αλλά σε σώμα ενήλικου... συμμετείχαν ενεργά στις αποστολές που υπήρχαν!

Οι Thundercats δεν ήταν ευπρόσδεκτοι, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με τον κακό μάγο που είχε μορφή μούμιας, τον Μαμ-Ρα, ο οποίος προσπαθούσε να τους καταστρέψει με τη βοήθεια των Μεταλλαγμάτων και άλλων μοχθηρών δυνάμεων, για να σταματήσει την κυριαρχία τους στην Τρίτη Γη.

Μια από τις χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς ήταν, όταν ο Λάιονο έβγαζε το σπαθί του και φώναζε «Thunder, Thunder, Thunder, ThunderCats HOOOOOOO!» και η δράση ξεκινούσε!

Δείτε το βίντεο και τη gallery: