Εκείνη 98 χρονών και εκείνος 94 γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο και παντρεύτηκαν! (photos)

Εκείνη 98 χρονών και εκείνος 94 γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο και παντρεύτηκαν! (photos)

Ο έρωτας δεν έχει ηλικία

Η Γερτρούδη Μοκότοφ και ο Άλβιν Μαν συστήθηκαν για πρώτη φορά πριν από οκτώ χρόνια σε ένα γυμναστήριο στο Middletown της Νέας Υόρκης, το οποίο επισκέπτονται μέχρι σήμερα, δύο φορές την εβδομάδα.

«Ένας κοινός μας φίλος μου είπε "θέλω να γνωρίσεις μια πολύ καλή κυρία"» θυμάται ο Μαν. Στο πρώτο τους ραντεβού, την πήγε σε ένα εστιατόριο που λεγόταν "Κάτι Γλυκό".

«Ήταν ένας σωστός τζέντλεμαν» δήλωσε η 98χρονη, ενώ ο 94χρονος συμπλήρωσε: «Υπήρχε κάτι σε εκείνη που με έκανε να θέλω να συνεχίσω να της μιλάω»

Οι δύο τους αποφάσισαν κατευθείαν ότι ανήκουν μαζί, μίλησαν για τα όνειρα και τους στόχους τους και πώς θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους.

Συνέχισαν να βγαίνουν και τον περασμένο Ιούνιο, μετά από μία ακόμη «εξόρμησή» τους στη Metropolitan Opera του Μανχάταν, η Γερτρούδη αποφάσισε να αφήσει πίσω της τις παραδόσεις: «Του ζήτησα να με παντρευτεί. Δεν μπορούσα να τον κυνηγάω συνέχεια» εξομολογείται.

Εκείνος της έδωσε ραντεβού στο δημαρχείο του Middletown, όπου ενώπιον του δημάρχου Joseph DeStefano και 50 συγγενών και φίλων, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης!

Δείτε τη gallery: