Δείτε την 31χρονη «αμαζόνα» του Πούτιν (photos+video)

 Δείτε την 31χρονη «αμαζόνα» του Πούτιν (photos+video)

Η ξανθιά καλλονή που δεν είναι αυτό που φαίνεται...

Αν έβλεπες αυτή τη γυναίκα στο δρόμο ή στο γυμναστήριο, το μυαλό σου δεν θα πήγαινε ποτέ στο επάγγελμα της. Το παρουσιαστικό της περισσότερο θυμίζει μοντέλο και όχι αυτό που θα διαβάσεις παρακάτω.

Η Άννα Χράμτσοβα είναι μία από τις «αμαζόνες» της Εθνικής Φρουράς του Βλαντιμίρ Πούτιν και αναδείχθηκε η πιο όμορφη της Φρουράς, σε έναν διαγωνισμό που ψήφισαν χιλιάδες Ρώσοι.

Η 31χρονη, μητέρα ενός παιδιού, συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τους 57.000 Ρώσους που συμμετείχαν και δείχνει πως μπορεί να συνδυάζει το ρόλο της μητέρας με το επάγγελμά της με τον καλύτερο τρόπο.

Η Χράμτσοβα προέρχεται από οικογένεια ενστόλων με τον πατέρα της να υπηρετεί στο στρατό για 30 χρόνια ενώ στα σώματα ασφαλείας υπηρετεί και η μητέρα της.

«Είμαι περήφανη που συνεχίζω την οικογενειακή παράδοση» δηλώνει η 31χρονη η οποία παραδέχεται ότι έχει πέσει θύμα σεξιστικών αστείων από τους συναδέλφους της. «Έχω ακούσει κι εγώ αυτά τα αστεία για τις ξανθιές αλλά τα αγνοώ και απλά εκτελώ τη θητεία μου με στιλ» δηλώνει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Daily Mail.

Στο διαγωνισμό πήραν μέρος όσες γυναίκες της Φρουράς δέχθηκαν να αναρτήσουν τη καλύτερη τους φωτογραφία και το βιογραφικό τους. Οι φωτογραφίες των φιναλίστ θα δημοσιευθούν στο ημερολόγιο της Εθνικής Φρουράς το 2020.